Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : EKONOMİ
Haberin Tarihi :   05 Aralık 2022 - 02:56

PARANIZ BOŞA GİTMESİN...

Büyüt
Küçült
PARANIZ BOŞA
Fabrikada petek ve kombi içine kasıtlı olarak yağ bırakılır bu yağ başta kombinin sonra tesisatın ve radyatörün dostudur.

Fabrikada petek ve kombi içine kasıtlı olarak yağ bırakılır bu yağ başta kombinin sonra tesisatın ve  radyatörün dostudur. Bu yağ aşınmayı engeller metal aksamları, sirkülasyon pompasını motoru, eşanjörü, kombi parçalarını korur, ömrünü uzatır. 

Bu faydalı yağı gidere atıp yerine kireçli şebeke suyu vermek temizlik değildir. Devirdaimde veya ısıtmada sorun olmadığı sürece tesisat suyu değişmez. Yenilenen her su beraberinde oksijen getirir ve tesisat sürekli içten içe küflenir. İçine koyulan su zamanla su özelliğini yitirdiği için artık tesisata ve demir kısımlara zarar vermez. Böylece peteklerin ömrü artar. Ama malesef petek temizleme Türkiye'de bir sektör olmuş. Gereksede gerekmesede temizliyorlar. Bu da tesisatın ömrünü azaltıyor ve arızalara yol açıyor.

Bu yapılan araba motorundaki yağı su ile değiştirmeye benzer. Asla yaptırmayınız. Kombinizin bakımını ise her iki yılda bir yaptırınız.

Sıfır kombi radyatöre su verildikten 2 gün sonrada simsiyah su gelir bu kir değildir.

Her yıl temizlik adı altında su değişimi kullanma kılavuzunda yazmaz, firma önermez. Tıkanıklık olmadığı sürece su değişmez.

Bu işin bilinçli yapılma olayı bunlardır ….



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024