Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori :
Haberin Tarihi :   20 Ocak 2013 - 14:23

Yakışıklı oyuncu sinemaya ara veriyor

Büyüt
Küçült
Yakışıklı oyuncu sinemaya ara

FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN...

GAZETEPORT / MAGAZİN Hollywood'un yakışıklı ve başarılı oyuncusu Leonardo DiCaprio, yaptığı bir açıklamada sinemaya ara vereceğini açıkladı.

Dicaprio iki yılda üç filmde oynadığını ve kendini yorgun hissettiğini açıkladı. DiCaprio’nun oynadığı üç film: Quentin Tarantino'nun Zincirlerinden kurtulmuş Django, BazaLuhrmann’ın Muhteşem Gatsby ve Martin Scorsese’in Wall streetli Wolf .

Ünlü artist "Dünyayı biraz iyileştirmek istiyorum. Dünya’nın etrafında uçup çevre için iyi işler yapacağım" açıklamasında bulundu. 38 yaşındaki DiCaprio değişik “yeşil” girişimlerin öncüsü olarak tanınıyor.

''Kaçıyor musunuz'' yönündeki bir soruya DiCaprio, ''Evet, ama sorumluluğumdan değil. Kendime zaman ayırmak istiyorum" dedi. ''Hayatım masal gibi. Yavaş yavaş da yetişkin oluyorum" şeklinde sÖzlerine devame den DiCapiro, çok mutlu bir insan olduğunu da belirti.

Son günlerde ünlü oyuncunun son filminde birlikte oynadığı rol arkadaşı Avustralyalı aktrist Margot Robbie ile birlikte olduğu söylentileri magazin kulislerinde dönmeye başlamıştı.

23 yaşındaki Victoria`s Secret modeli kız arkadaşı Erin Hearherton’dan ayrıldıktan kısa bir süre doğum gününü kutlayan Leonardo’nun eski sevgilisinden henüz uzun süreli bir ilişkiye hazır olmadığı için ayrıldığı öne sürülmüştü.

DiCaprio daha önce Blake Lively ve İsrailli model Bar Rafaeli ile birlikteydi.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024