Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori :
Haberin Tarihi :   28 Ocak 2013 - 14:46

Büyüt
Küçült

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, hükümetin terörle mücadele politikalarını eleştirerek, "Yakında Öcalan’ı evlendirme programlarına da çıkarırlar. Geldiğimiz noktada, terörle mücadele out, teröristler in" dedi.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, partisinin İzmir il binasında düzenlediği basın toplantısında, son günlerde kamuoyunu meşgul eden konulara değindi. Paris’te öldürülen üç PKK’lı kadının Diyarbakır’daki cenaze töreninin samimiyet testi olarak algılanmaması gerektiğini ifade eden Vural, "Türkiye, gaflet, delalet ve ihanet adı altında şeytani üçleme içerisinde kuşatılmıştır. Gelinen süreç ile Türk milletinin ruhu öldürülmek, satın alınmak isteniyor. Analar ağlamasın diye yapılan çözüm önerileri ile bugün hükümet, PKK’ya teslim olmuştur. Milleti var kılan tarih, kültür, birlikte geleceğe bakma ruhu, hepsi ortadan kaldırılıyor. Adeta ruhsuz, kimliksiz bir millet oluşturulmak isteniyor" dedi.

DEVLET PKK’YA TESLİM OLMUŞTUR

Diyarbakır’daki cenaze törenlerinin medya tarafından bir hazım aracı olarak kullanıldığını söyleyen Vural, "Dün bitmiş PKK’yı canlandırdınız. Terör bitmiyor diye milleti aciz bırakıyorsunuz. Devlet uyudu, şehit cenazelerine gösterilmeyen ilgi ve alaka, bugün teröristlerin cenazeleriyle manşetlere taşındı. Samimiyet bütün gazetelerin manşetlerinde. Devlet PKK ve KCK’ya teslim olmuştur. Utanılması gereken görüntü budur. PKK paçavrasının bayrak direğine çekilmesi mi samimiyettir ? Bu milletin ruhu olan bayrağımızdan vazgeçmek mi samimiyettir ? İllegal bir örgütün yöneticilerinin cenaze töreni, maalesef millete hazım aracı olarak ileri sürülmüştür" diye konuştu.

Terör örgütü elebaşısı Abdullah Öcalan’a televizyon verilmesini de eleştirerek, "Yakında evlendirme programına da çıkarırlar" diyen Vural, "Bugün gelinen noktada 3 PKK’lı yöneticinin cenazeleri, PKK’yı meşrulaştırmıştır. Maalesef PKK, hükümetin muhatabı haline gelmiştir. Yakın zamanda KCK tutukluları da serbest bırakılıp o bölgelere yerleştirilecektir" dedi. Konuşması sırasında terör örgütünün eylemlerinde hayatlarını kaybedenlerin fotoğraflarını da gösteren Vural, "Bunları unutturun. Aklayın paklayın. Terörist için ağlayacağına bunları yapan insan mı diye soracaksın " dedi.

PKK VURUYOR, AK PARTİ KÜRDİSTAN’I KURUYOR

CHP’ye de yüklenen Vural, "CHP, PKK vesayeti altında siyaset yapmaktadır. Dün, şehitlerimizi, şehitler ölmez vatan bölünmez diye sahip çıkmamızı eleştirenler, cenaze tablolarını umut diye sunuyorsa herkesin düşünmesi gerekiyor. Terörle mücadele out, teröristler in olmuştur. Milli irade out, bölgesel irade in olmuştur. Milliyetçilik bölünüyor. PKK vuruyor, AK Parti Kürdistan’ı kuruyor. Karpuz siyaseti yapıyorlar. AK Parti kızıl emperyalistler gibi sağ gösterip sol vuruyor. Biz MHP olarak milletin direncini temsil ediyoruz. AK Parti ve CHP, Apo’yu kurtarma adına bir araya geliyorlar. Kılıçdaroğlu, önce ’Devlet görüşür’ diyor sonra ’MİT’in görüşme yetkisi yok’ diyor. Söyleyene değil söyletene bak. Milli kimlik, Türk milleti ailesi parçalanmak isteniyor" dedi.

BÖLMEYİ ÇOK İYİ BİLİYOR

Vural, Başbakan Erdoğan ile yardımcısı Bülent Arınç’ın katıldığı bazı törenlerde, terör örgütü ile pazarlık yapılmasına yönelik, "Terör örgütü ile pazarlık yapacak kadar namussuz, ahlaksız değiliz" açıklamalarını dinletip hatırlatarak, "Yorumsuz şekilde yayınlayın" dedi. Vural, matematiği çok iyi bildiğini söyleyen Başbakan Erdoğan’ın, politikalarıyla aslında bölmeyi çok iyi bildiğini de sözlerine ekledi. (DHA)



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024