Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : POLİTİKA
Haberin Tarihi :   11 Eylül 2022 - 07:04

Akçakale’de 1000 Kişi CHP’ye Toplu Katılım Yaptı

Büyüt
Küçült
Akçakale’de 1000 Kişi CHP’ye Toplu Katılım
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bize katılın çağrısı ile Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Akçakale ve Harran Bölgelerinde Siyasi Çalışmalarına hız vererek Akçakale İlçesi fişenge Mahallesinde ikamet eden Hacı Ahmet Oğluları Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Halil Taştan ve akrabaları başta olmak üzere düzenlenen tören ile Cumhuriyet Halk Partisine yaklaşık 1000 kişinin katılımını sağladı.

Şanlıurfa’nın Akçakale İlçesi Fişenge Mahallesinde Cumhuriyet Halk Partisine toplu katılım töreni düzenlendi.

 

Şanlıurfa’nın Akçakale İlçesi Fişenge Mahallesinde düzenlenen katılım programına Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, İl Başkanı Ferhat Karadağ, İl Yöneticileri, Akçakale İlçe Başkanı İsa Özgenç, Ceylanpınar İlçe Başkanı Fethi Yamaç, Haliliye İlçe Başkanı Mehtap Sakacı, Eyyübiye İlçe Başkanı Adnan Öncel, Karaköprü İlçe Başkan Yardımcısı Salih Açıkgözoğlu,Viranşehir İlçe Başkanı Remzi Taylan, Harran İlçe Başkanı Yasin İngin, Hilvan İlçe Başkanı Celal Avcı, İl Kadın Kolları Başkanı Emine Gizem Çetiner, İl Gençlik Kolları Başkanı Garip Çay, İl, İlçe gençlik Kolları Yöneticileri ve İl, İlçe Kadın kolları Yöneticileri ile çok sayıda Partili katıldı. Parti Yöneticileri ve Partililerin yanı sıra katılım programına Halil Daştan ve ailesi ile çok sayıda aile katıldı.

 

Katılım programında bir konuşma yapan Hacı Ahmet Oğluları Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Halil Taştan, “Ülkemizde, İlimizde, Harran ve Akçakale İlçelerinde ekonomik yönden büyük sıkıntılar yaşanıyor. Bu sorunların çözümünü Cumhuriyet Halk Partisinde gördük. Bu nedenle, ben ve ailem Cumhuriyet Halk Partisine katılıyoruz. Benim Amacım Siyasete girerek, Bölgedeki gençlerimizi de siyasete yönlendirmektir. Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençlere emanet ettiği Ülkemizin gençlere ihtiyacı var. Cumhuriyet Halk Partisine katılımımızda bize bir kanat Şanlıurfa Milletvekilimiz Sayın Aziz Aydınlık, oldu. Bir Kanatta Halkımız oldu. Cumhuriyet Halk Partisine katılmamızı sağlayan ve bizde büyük destek veren Milletvekilimiz Sayın Aziz Aydınlık’a teşekkür ediyorum” dedi.

 

Daha sonra katılım programında bir konuşma yapan CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, “Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bize katılın çağrısı ile Bizlerde çalışmalarımıza hız vererek, Hacı Ahmet Oğluları Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Halil Taştan ve akrabaları ile yaklaşık 1000 Akçakaleli vatandaşımızın Partimize katılımlarını sağladık. Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, yoğun programı nedeniyle, programa katılamadılar. Sizlere selamlarını ilettiler. Genel Başkanımız kendisini Temsilen beni ve il, İlçe teşkilatlarımızı katılım programına görevlendirdi. Değerli Akçakaleli hemşerilerim Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu ve Partimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Uçak, Şeker, Kömür ve Çimento fabrikaları başta olmak üzere O yokluk döneminde 15 Yılda 46 adet fabrika kurdu. Fabrikaların kurulması ile O dönem Ülkemizde tüm üretimler yüzde 100’ün üzerinde arttı. Ama Ak Parti İktidarı ne yaptı. 20 Yıl içerisinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu tüm fabrikaları özelleştirerek, sattı. Ülkemizde son bir yıl içersinde fiyatları kat kat artan akaryakıtın, gübrenin, ilacın ve diğer tüm ürünlerin fiyatının düşmesini istiyorsanız Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptığı bize katılım çağrısı ile bende diyorum ki bize katılın. Bu fahiş fiyatların hep beraber düşmesini sağlayalım. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun vaat ettiği çiftçi borçlarının faizinin silinmesini istiyorsanız. Bize katılın.

Bugün düzenlenen tören ile Partimize katılım sağlayan Halil Taştan, kardeşime, ailesine ve diğer vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum.

 

Daha sonra bir konuşma yapan Çiftçi Osman Dağ, “ Şu an ilaç ve gübre alamıyoruz. Tüm ürünlerin fiyatı aşırı yükseldi. Çiftçi olarak çok zor durumdayız. AK Partili Milletvekilleri sorunumuzla ilgilenmemektedirler. AK Partili Vekiller davetlerde kavurma yemekten başka bir şey yapmamaktadırlar. AK Partili Milletvekilleri Yıllardır Bölgede yaşanan elektrik sıkıntısını çözemediler. İlimizin ve İlçelerimizin sorun ve problemi ile sürekli ilgilenen Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık’a teşekkür ediyorum” dedi.

 

Son olarak bir konuşma yapan CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ,”Şanlıurfa İlimizde ve İlçelerimizde enerji sorunu, işsizlik sorunu, geçim sıkıntısı yaşamaktadır. Bu sıkıntılar ve zamlar devam ederse 3 buçuk TL’ye aldığımız ekmeğin fiyatı 10 Liraya çıkar.

Bugün Partimize katılım sağlayan Hacı Ahmet Oğluları Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Halil Taştan’a, akrabalarına ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Katılım töreninde Cumhuriyet Halk Partisine katılan Halil Taştan’a ve akrabalarına Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Parti rozeti takarak başarılar diledi.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024