Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : POLİTİKA
Haberin Tarihi :   14 Ağustos 2022 - 03:03

CHP’Lİ TANAL, KENDİSİNE HAKARET EDEN BELEDİYE PERSONELİNİN DİSİPLİN KARARINA İSYAN ETTİ

Büyüt
Küçült
CHP’Lİ TANAL, KENDİSİNE HAKARET EDEN BELEDİYE PERSONELİNİN DİSİPLİN KARARINA İSYAN
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, mahkeme kararına rağmen CHP’li vekil Mahmut Tanal’a hakaret eden personeline “herhangi bir disiplin kuralını ihlal etmediği” gerekçesiyle ceza vermedi.

Bu duruma tepki gösteren Tanal, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da hapis cezası alan AKP’li Uludere ve Hilal belediye başkanlarını koruduğunu belirterek, “İmam-Cemaat” benzetmesi yaptı.

CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal, sosyal medyada kendisine hakaret ettiği için mahkeme tarafından adli para cezasına çarptırılan belediye personeli Ali Ferhat Türkmen hakkında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü disiplin soruşturmasından çıkan sonuca tepki gösterdi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanlığı’nın Türkmen hakkında “disiplin cezasını gerektirecek herhangi bir disiplin kuralı ihlalinde bulunmadığı” sonucuna vardığını duyuran Tanal, hapis cezası alan AKP’li Uludere Belediye Başkanı ile Hilal Belediye Başkanı’yla ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun hiçbir işlem yapmadığını hatırlatarak, “İmam-Cemaat” benzetmesi yaptı.

Kendisine hakaret ettiği mahkeme kararıyla kesinleşen belediye personeli Ali Ferhat Türkmen’i koruyan AKP’li Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün Bakan Süleyman Soylu’nun yolundan gittiğini belirten Tanal, “Ceza mahkumiyeti, idareyi bağlar. Her suç teşkil eden eylem, aynı zamanda bir disiplin suçudur. Ayni ifadeleri başka birisi sana söylese hoşuna gider mi?” şeklinde tepkisini dile getirdi. “TROLLÜĞÜ MAHKEME KARARIYLA KESİNLEŞEN YÖNETİCİYİ KORUYOR”

CHP’li vekil Mahmut Tanal’ın sosyal medyadan yaptığı açıklama şöyle:

“İMAM-CEMAAT MESELESİ!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kendisini kanunların üstünde gören bir anlayışla hareket ederek, mahkemelerin haklarında hapis cezası aldığı AKP’li Uludere Belediye Başkanı ile Hilal Belediye Başkanı’nı 7 aydır koruyor, haklarında hiçbir işlem yapmıyor. AKP’li Zeynel Abidin Beyazgül ise trollüğü, hakaret ettiği mahkeme kararıyla kesinleşen emrindeki belediye yöneticisini koruyor.

Şöyle ki: Şanlıurfa halkının hak ve menfaatini korumak için AKP’li Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’le tartışmaya girmiş, “Oğlun ne iş yapıyor?” diye sormuştum.

Kimyası bozulan Başkan Beyazgül ise ‘olmayan kızım’ üzerinden “Kızın ne iş yapıyor?” şeklinde beni hedef almıştı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024