Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : POLİTİKA
Haberin Tarihi :   08 Nisan 2023 - 04:00

ORTADOĞUDA KOLTUK VE İKTİDAR

Büyüt
Küçült
ORTADOĞUDA KOLTUK VE
Millet aya giderken İslam alemi hala kin ve nefretle bir birlerini boğazlamaya devam ediyor maalesef.

Bu coğrafyada Başa geçmek baş olmak ve orada kalmak için insanlar aklınıza gelen gelmeyen her şeyi yaparlar. Ne ayak oyunları ne yalanlar iftiralar say say bitmez. Peygamberimiz zamanından bir örnek verirsek,

Peygamber efendimiz vefat etmeden 1 yıl önce Arafatta yüz binlerce kişiye karşı konuşma yapmıştı ama vefat edince cenazesi üç gün sonra hz.Alinin ısrarı ve imamlığında sadece 17 kişi ile cenaze namazı kılınıp defnedildi.. Çünkü, Mekkeliler halife bizden olsun diyordu. medineliler " biz ensarız " bizden olsun diyorlardı.

Hz.ömer hz.ebubekire biat edince düğüm çözüldü.2 sene sonra hz.ebubekir ölünce, hz.ömer halife oldu. O öldürülünce yerine hz.osman geçti. O da camide kuran okurken öldürülünce yerine hz. Ali halife oldu.

Hz.Aliyide camide zehirli kılıçla öldürülünce yerine Muaviye ve Yezit geldi. Oda hz.Alinin çocukları ve peygamberimizin torunları olan hz.Hasan ve hz. Hüseyini öldürdüler. Bu amansız iktidar mücadelesi 1400 senedir günümüze kadar gelmiştir.

    Millet aya giderken

İslam alemi hala kin ve nefretle bir birlerini boğazlamaya devam ediyor maalesef. Bundan sonra ancak

Bilim ağırlıklı eğitimi öne çıkarırsak, hak hukuk adalet dersek ve sadakat yerine Liyakati esas alan atamalarla inşallah hakkımız olan muasır medeniyetler seviyesine ulaşabiliriz.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024