Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : SAĞLIK
Haberin Tarihi :   09 Kasım 2022 - 11:31

Siverek Devlet Hastanesi Fizik Tedavi Ünitesinde Gece Mesaisi Başladı.

Büyüt
Küçült
Siverek Devlet Hastanesi Fizik Tedavi Ünitesinde Gece Mesaisi
Siverek Devlet Hastanesi Fizik Tedavi ünitesinde tedavi olacak Hastaların randevu süresini kısaltmak ve Hastaların ağrılı durumda uzun süre bekletmemek için Akşam saat, 16.00 dan , gece saat 23.00 saatlerine kadar Ek Mesai hizmeti başlattı.

Siverek Devlet Hastanesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Hastalıkları Polikliniğinde boyun, sırt, kalça, diz, bacak ağrısı, el ve ayaklarda uyuşma gibi şikâyetler ve kemik erimesi (osteoporoz) yönünden hastalar tedavi ediliyor.

Felç geçirmiş kas hastalığı, protez ameliyatı geçirmiş, kırık sonrası problemleri olan hastalar rehabilitasyon ünitesinde fizyoterapist tarafından rehabilitasyon programına alınıyor. Rehabilitasyon ünitesinde omuz çarkı, parmak merdiveni, denge tahtası, paralel bar ile aktif olarak çalışılıyor.

Siverek Devlet Hastanesi Fizik Tedavi Uzmanı Uzm. Dr. Mehmet Hüseyin ELİK

“Fizik tedavi ünitemizde bir doktor arkadaşımızla birlikte iki fizik tedavi uzmanı olarak çalışmaktayız. Ünitemizde hastalarımıza hizmet vermekteyiz. 5 tane fizyoterapistimiz 2 tane de fiziki tedavi tekniklerimiz olmak üzere 7 tane personelle birlikte çalışıyoruz. Burada A grubu dâhil olmak üzere tüm hastalıkları tedavi etmek için gayret vermekteyiz. Hastalar mümkün oldukça merkeze sevk etmiyoruz.  Hem personellerimizin fazlalaşmasıyla hem de yönetimimizin desteğiyle akşam seanslarını açmış bulunmaktayız. Akşam saat, 16.00 dan , gece saat 22.00-23.00 saatlerine kadar burada hastalarımızı tedaviyi almaktayız. Hızlı bir şekilde hastalarımızın bekleme sürelerini kısaltmış bulunmaktayız. Tabi pozitif yansımaları görüyoruz. Hastalarımız ağrılı durumda uzun süre bekleyemedikleri için bizim için hastanemiz için hastalar için gayet olumlu gelişme oldu. Cihazlarımız gayet iyi. Yönetimimizin desteğiyle daha olabildiğince Siverek için elimizden geldikçe daha iyi hizmet vermeye çalışacağız” dedi.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024