Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : TEKNOLOJİ
Haberin Tarihi :   19 Ocak 2013 - 23:53

Androidde siber tehlike

Büyüt
Küçült
Androidde siber
Kopp, siber tehditlere ilişkin toplantıda, farklı platformlar, işletim sistemleri ve güvenlik modelleri nedeniyle korunmakta daha da zorlanılacağını anlattı.

Trend Micronun yayımladığı rapora da değinen Kopp, Android, bulut ve dijital yaşam cihazlarını tehdit eden saldırıların, 2013 yılında hiç olmadığı kadar karmaşık hale geleceğini kaydetti.

Raporda, tehditler şöyle sıralandı: 2013 yılı boyunca en ciddi tehditler zararlı ve yüksek risk barındıran Android uygulamaları olacak. Trend Micro öngörülerine göre, 2012 sonunda 350 bini bulan Android tehditleri, 2013 yılında 1 milyona ulaşacak. Geleneksel zararlı PC yazılımları, gelecek yıl az da olsa arka planda kalacakken, yerlerini Android işletim sistemiyle çalışan cihazlara gerçekleştirilecek saldırılara bırakacak. Son dönemde sayısı hızla artan akıllı televizyonlar ve diğer dijital ev eşyaları yeni tehdit alanları yaratacak.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024