Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Yazının Tarihi :   26 Ocak 2022 - 07:41:35

Devletimize ve manevi değerlerimize sahip çıkalım.

Büyüt
Küçült
Devletimize ve manevi değerlerimize sahip

Misafir YAZAR Bekir Kılcı

    Gaziler ve Şehit yakınları olarak derneğimizin çatısı altında çalışmalarımıza duyarlı ve samimi vatandaşlarımızın ve çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarımızın desteği ile devam ediyoruz. Bizler Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği olarak niyetinde samimi olan herkese kapımız her zaman açıktır. Çünkü inanıyoruz ki ortak gayemiz vatanımıza ve değerlerimize sahip çıkmaktır.

     Ülkemizin her karış toprağında şehitlerimizin kanı var, vatan uğruna feda ettiğimiz nice canlarımızın ayak izleri var. Bu bizim en büyük gururumuz, en önemli manevi değerlerimizdir. Bize düşen bu hazine değerindeki maneviyata sahip çıkmaktır.Biz Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği olarak kurulduğumuz günden bu yana faaliyetlerimizi devam ettirirken aldığımız en büyük güç gerek milletimizin gerekse çeşitli kurum ve kuruluşların bize verdiği desteklerdir.

Bizi destekleyenlerden aldığımız güçle manevi değerlerimize, vatanımıza ve devletimize sahip çıkmaya gayret ediyoruz. Biz bunun için çabalarken sadece sözle değil yeri geldiğinde derneğimizi ziyaret ederek yanımızda olduklarını gösteren Ak Parti il başkanı, İyi Parti il başkanı, Anavatan genel başkanı ve il başkanı, Demokrat Parti il başkanı, Yeniden Refah Partisi ve STKlar derneğimize gelip misafirimiz oldular. Gerekli hassasiyet ve duyarlılığı göstererek maddi manevi desteklerini esirgemeyen herkese şahsım ve derneğim adına canı gönülden teşekkür ediyorum.

    Samimiyetine inandığımız vatanımıza ihanet etmeyen herkesle kucaklaşıyor ve birlik olmaya önem veriyoruz. Amacımız millî birlik ve beraberliğimizi sağlamak, vatanımıza ve devletimize sahip çıkmaktır. Bedelini kanlarımızla, canlarımızla ödediğimiz bu vatan topraklarının değerini bilmeliyiz. Bizim amaç ve desteğimiz parti ya da siyaset için değil devletimiz ve vatan bütünlüğümüz içindir. Şehitlerimizin ve Gazilerimizin destan yazarak bedelini ödediği topraklarımızı döviz kuruna, şekere, yağa, mazot fiyatına teslim etmeyeceğiz. Bizler bu vatanın bedelini kanları ile ödemiş ecdadın evlatlarıyız. Kan ile alınmış topraklarımıza birlik olup sahip çıkalım. Vatansever olan herkesin çağrımıza kayıtsız kalmayacağına inanarak, buradan demokrasi meydanlarında nöbet tutan şehitlerimizin emanetine sahip çıkan bütün bayrak sevdalılarına sesleniyorum, vatanımıza sahip çıkalım yağa, şekere, ABD kuruna satmayalım. Eğer sahip çıkmazsak öteki dünyada şehitlerimizin yüzlerine bakamayız. Gelin birlik olalım vatanımıza, devletimize ve manevi değerlerimize sahip çıkalım.

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
İbrahim nahya
 
şehit ve ğazilerimiz ile ailelerini hep hafızalarda canlı tutmak her türk vatandaşının asli görevleri arasındadır, o yönden sizde kutsal bir görev yerine getiriyorsunuz allah yar ve yardımcınız olsun.
YAZARA AİT DİĞER YAZILAR



Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024