Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : TEKNOLOJİ
Haberin Tarihi :   20 Şubat 2014 - 13:02

S4 2 sürprizle geliy!

Büyüt
Küçült
S4 2 sürprizle
Teknoloji meraklılarının beklediği haber 2 sürpriz ile birlikte geliyor

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung’un Galaxy S4’ü uzun zamandır konuşuluyor. Son olarak Nisan ayında satışa sunulacağı haberleri internete sızan Galaxy S4’ün yalnız gelmeyeceği ve beraberinde iki cihazın daha tanıtılacağı ortaya çıktı.

2 SÜRPRİZLE GELİYOR

Project J kod adıyla üretilen Galaxy S4 dışında aynı kod adı altında Project J Mini ve Project Active isimli iki cihaz daha bulunuyor. Project J Mini kod adını taşıyan cihazın daha küçük ekrana ve düşük donanımsal özelliklere sahip Galaxy S4 Mini olması beklenirken, Project J Active’in ise bir telefon olmaktan öte giyilebilir bir cihaz olduğu iddia ediliyor. Bu da Samsung’un Apple’ın iWatch’unda olduğu gibi kendi akıllı saatini geliştirdiği ihtimalini akıllara getiriyor.

Elbette tüm bunlar henüz netlik kazanmış değil; ancak ilerleyen aylarda telefon pazarının epey ısınacağını söyleyebiliriz.

GALAXY S4 NASIL OLACAK

4.99 inç’lik Full HD çözünürlüğündeki Super AMOLED ekranıyla dikkat çeken Galaxy S4, 8 çekirdekli Exynos 5 Octa işlemcisinden güç alıyor. 13 megapiksel arka ve 2 megapiksel önde dahili kameraları bulunan cihaz ile 1080p formatında video çekimi yapılabiliyor. Android 4.2.1 Jelly Bean işletim sistemi altında çalışan ve TouchWiz arabirimini kullanan Galaxy S4 siyah ve beyaz renk seçeneklerine sahip olacak.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024