Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori :
Haberin Tarihi :   20 Şubat 2013 - 13:02

Ulusalcı geçinenler önümüzü kesmeye çalıştı

Büyüt
Küçült
Ulusalcı geçinenler önümüzü kesmeye

Toplu açılışları gerçekleştirmek ve mülteci kamplarını ziyaret etmek amacıyla Gaziantepe gelen Başbakan Erdoğan, 3. Organize Sanayi Bölgesinde Beşler Grupa bağlı Beşan Nişasta ve Beşyem Tesislerinin açılış törenine katıldı.

 

Bir kişinin oy vermeyeceğiz tepkisi üzerine konuşan Başbakan Erdoğan, Bize kimin oy vereceği belli. Al o oyu kendine sakla. Biz bu ülkede birliğin, beraberliğin, dayanışmanın sigortasıyız. Böyle bir yola çıktık, speküsyonlara prim vermedik. Bundan sonrada prim vermeyeceğiz. diye konuştu.

 Bu ülkede ulusalcı geçinenler önümüzü kesmeye çalıştılar. Kesemediler, kesemeyecekler. diyen Erdoğan, Ulusalcıların uzantısı olmaya aday olanlar bizden bir şey beklemesinler. Bunu da özellikle söylüyorum. Biz milletin temsilcisiyiz. Bizim rotamızı siz çizdiniz, bu rotada biz yürümeye devam edeceğiz. şeklinde açıklamalarda bulundu.

CİHAN



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024