Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori :
Haberin Tarihi :   20 Şubat 2013 - 13:02

Dinlenme olayında ciddiye alınmadım

Büyüt
Küçült
Dinlenme olayında ciddiye

Tekin, vatandaşlarla konuşup, şikayetlerini dinledi. 

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Başakşehirde çok sayıda sivil toplum kuruluşunu gezdi. Bugün öğle saatlerde ziyaretlere başlayan Tekin, bu kapsamda  Kars-Ardahan-Iğdır, Adıyaman, Malatya, Tokat, Bitlis, Diyarbakır ve Vana ait derneklere uğradı. Gezdiği yerlerde vatandaşların sorunlarını dinleyen Tekin, kentsel dönüşüme destek vermemelerini istedi. Tekin, Sizi kendilerine göre adı sosyal konut olmayan TOKİ konutlarına koyuyorlar. Kentsel dönüşüm adı altında belediyelerin yetkisini de aldılar. Bütün yetkililer bir kişiye, Çevre ve Şehirlecilik Bakanlığına bağlandı. Yani bu demek oluyor ki bütün Türkiyenin tek belediye başkanı oluyor. Bütün binalar, alış veriş merkezleri dönüşürken sizin evleriniz niye normal dönüşmüyor. Sizleri neden yerlerinizden ediyorlar. Dönüşümde rezidanslar için planlar varken vatandaşlar için neden dönüşüm planları yok. Bu konuda kendi kendiniz kaderinizi belirleyeceksiniz. 2014 seçimlerinde, ya evinize sahip çıkacak onlara oy vermeyeceksiniz yada yuvanızın yıkılmasını izleyeceksiniz. şeklinde konuştu.

DİNLENME OLAYINDA CİDDİYE ALINMADIM

Başbakanın dinlendiği kendisine daha önceden bildirdiğini söyleyen Tekin, ciddiye alınmadığı belirtti. Dinlenme olayı ile sunduğu önerge sorularının da cevapsız bırakıldığını açıklayan Tekin, Sayın Başbakan, Biz derinliği falan bilmeyiz diyor. En son siz sayın Arınçla kozmik odaya kadar girdiniz. Ne kadar derinlik varsa girdiniz. Hangi derinlik varsa gerekeni yapın. Olayı derinliklerde değil çevrenizde arayın. Sayın Başbakan daha sonra açıklama yapmış ve doğrulamıştı. Ama benim bu konu ile ilgili sorularıma, alakasız bir cevap verdi. Sorularımı cevapsız bıraktı. Verdiği cevap da komedi, kara mizah gibi bir şey. dedi.

CİHAN



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024