Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Yazının Tarihi :   11 Haziran 2024 - 13:08:56

HALKIN VEKİLİ İBRAHİM ÖZYAVUZ HALKLA İÇ İÇE

Büyüt
Küçült
HALKIN VEKİLİ İBRAHİM ÖZYAVUZ HALKLA İÇ

Hasan KÖSELER

"Kırlangıcın biri bir gün bir adama aşık olmuş. Her gün pencerenin önüne gelir onu izlermiş. Bir gün bütün cesaretini toplamış ve adama; ’hey adam ben seni seviyorum uzun zamandır seni izliyorum’ demiş

Adam;  “saçmalama sen bir kuşsun ben ise bir insan durduk yere sende nereden çıktın” diye bunu içeri almamış, pencerenin önünden kovalamış.

Kırlangıç yine gelmiş; “Tamam seni hiç rahatsız etmeyeceğim, sadece çok iyi dost olalım” demiş adam yine kabul etmemiş ve kovalamış.

Kırlangıç tekrar gelmiş “bak hava çok soğuk seninle çok iyi arkadaş olalım beni içeri al soğukta donacağım sıcak ülkelere göç etmek zorunda kalacağım lütfen beni içeri al”  demiş

adam yine almamış kırlangıç çok üzgün bir şekilde başını önüne eğmiş ve gitmiş,

Aradan çok zaman geçmiş adam pişman olmuş yaz gelmiş diğer kırlangıçlara sormaya başlamış ama gören olmamış

Sonunda danışma ve bilgi almak için bilge bir kişiye gitmiş olanları anlatmış.

Bilge kişi; “ Kırlangıçların ömrü altı aydır, hayatta bazı fırsatlar vardır sadece bir kez elinize geçer değerlendiremezseniz uçup gider,  hayatta bazı insanlar vardır sadece bir kez karşınıza çıkar değerini bilmezseniz kaçıp gider ve asla geri gelmez, dikkatli olun farkında olun ve bir düşün bakalım acaba sen farkında olmadan bugüne kadar kaç kırlangıç kovaladın." der.

Hayatın bir yarış, bir koşuşturmacadan ibaret olduğu kısa yaşamımızda en güzel ürün mütevazilik olsa gerek.

Yapmış olduğu güzel bir şeyi, olumlu davranışı reklam yapma gereği duymayan, alçak gönüllü, kibir ve enaniyetten uzak insanlar için kullanılacak en güzel vasıftır mütevazilik.

Mütevazilik aslında tevazu kelimesinin yanlış kullanılmış hali "alçak gönüllü" demek.

Bu günlerde ne çok ihtiyacımız var tevazu sahibi insanlara.

İşte bu insanlardan  biri Milliyetçi Hareket  Partisi Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz.. 

Zannediyorum ki gezerek, ziyaret ederek, sohbet ederek insanlara siyasetin kavga edilmeden de yapılacağını öğretirken, şehrin hassasiyetleri konusunda da sağlam bir eğitimden geçmiş oluyor.

31 Mart Genel seçimlerinde bir çok kişi vekil olamaz derken bir çok kesimde tekrardan Şanlıurfa milletvekili olacak denildiğinde, Şanlıurfalılar için akıllarda soru işaretleri barındıran  İbrahim Özyavuz milletvekili seçildikten sonra yoğun emek, aşırı bir azim, lakinsiz bir muhabbet, dostane bir tokalaşma, samimi bir selam ile adından söz ettirmeye devam ediyor...

Ülke ve Şanlıurfa gündemi ile ilgili olarak yapmış olduğu çıkışlar, bu çıkışlarında siyasetin itibarını törpülemeyen üslubu, İbrahim Özyavuz beyi hem Mhp hem de Şanlıurfa için önemli bir değer konumuna getirdi.

Yolları olmasa da insanlardaki ön yargıyı yürüyerek, giderek, ziyaret ederek aşındırmak gerekiyordu. Öyle de yapıyor. 

Şanlıurfa’ nın her ilçesine, mahallesine, köyüne kadar yaptığı ziyaretlerle vatandaş ile samimi olarak temas ediyor. Vatandaşın görmeyi istediği, samimiyetini hissettiği Mhp Şanlıurfa Milletvekili, İbrahim Özyavuz bey, bu ziyaretlerinde de oldukça sade ve samimiyet içeren şehirde ne bir koruma ne bir makam aracı kullanıyor. Kime sorarsanız sorun,  ‘İbrahim Özyavuz" denildiğinde akıllara siyasetin yüz akı bir samimiyet geliyor ve öyle görünüyor ki gelmeye devam edecektir...

 

Yolun yolumuzdur Halkın ve hakkın vekili...

Korkup kaçanlardan olmadın... 

Senin adın İbrahim...

Vekil demekten gurur duyuyorum duymayada devam edeceğim....

 

Saygılarımla...

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
YAZARA AİT DİĞER YAZILAR



Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024