Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : GÜNCEL
Haberin Tarihi :   14 Ağustos 2023 - 05:45

AKBAŞ "BECEREMEDİK,BECEREMEDİK, BECEREMEDİK..."

Büyüt
Küçült
AKBAŞ BECEREMEDİK,BECEREMEDİK,
Faruk Akbaş "Bahaneye sığınmıyorum,beceremedik. Yirmibir yıl tek başımıza iktidar olduk. Hem iktidar,hem muktedir olduk. Ama bu gün ekonomik krizi vatandaş iliklerine kadar yaşıyorsa,geldiğimiz nokta hiçde iyi bir nokta değildir."

Faruk Akbaş "BECEREMEDİK,BECEREMEDİK,BECEREMEDİK... B

ahaneye sığınmıyorum,beceremedik. Yirmibir yıl tek başımıza iktidar olduk. Hem iktidar,hem muktedir olduk. Ama bu gün ekonomik krizi vatandaş iliklerine kadar yaşıyorsa,geldiğimiz nokta hiçde iyi bir nokta değildir.

Bugün yaşadığımız buhranın nedenlerini tek tek yazabilirim. Hatalarınızı yüzünüze karşı söyleyecek kadarda cesaretliyimdir. sn.Recep Tayyip Erdoğan
başkanım. Son on yıldır yapılan hataları sizin danışmanlarınız görmüyordu ama, bu gidişatın hayraalamet olmadığını biz biliyorduk.
Yıllar önce İHALELERDE YOLSUZLUK VAR, DEVLETTE İSRAF VAR, ATAMALARDA LİYAKATSIZLIK VAR, ÖNCELİGİ OLMAYAN PROJELER ÖNCELENİYOR,VB. Hataları yazdığımızda bize hain diyenler şimdilerde bizden daha fazla eleştri yapıyor. BİZ ÖMERİZ SN.RECEP TAYYİP ERDOĞAN başkanım:Hani o çağırıp kapıdan içeri almadığınız ömerler. Yanlış anlamayın ikbal beklentisi için degil,dünyalıklar ömerlerin umurunda olmaz ama belki kapı açılır bu sahadaki yanlışları size birinci elden anlatırız diye halen kapıda bekleyen ömerleriz Biliyormusunuz sn.Recep Tayyip Erdoğan başkanım HALEN HER ŞEYE RAĞMEN DAVA dediğimiz bu yolda, Geldiğimiz noktada Sizin ve erkanınızın yaşam koşulları bizi çok ama çok üzüyor. Sürekli halkın sırtına ekonomik yükü bindirirken Devlet erkanının dahada lüks yaşaması içimize sinmiyor. BEN ALİM DEGİLİM sn. Recep Tayyip Erdoğan başkanım Ama sizinle veya bu gidişatı islamla bağdaştırmak isteyenlerle tartışmaya hazırım. Bu yönetim anlayışının kahir ekseriyeti İslama muhalif bir tarzıdır. Biz hesabımıza gelen yerde İslama sığınıyor,hesabımıza gelmeyince sırt çeviriyoruz."

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024