Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : GÜNCEL
Haberin Tarihi :   17 Mayıs 2021 - 16:29

“Dua Bombalarımızla” vurduk Elhamdulillah.

Büyüt
Küçült
“Dua Bombalarımızla” vurduk
Bu Ramazanda da İsraili en şiddetli şekilde kınayıp en ağır “Dua Bombalarımızla” vurduk Elhamdulillah.

Bu Ramazanda da İsraili en şiddetli şekilde kınayıp en ağır “Dua Bombalarımızla” vurduk Elhamdulillah. 

Ama bir terslik var. Onların ne ticaretine, ne siyasetine, ne askerlerine, ne ekonomilerine zerre miktarı zarar gelmedi. Bir siyonistin bile burnunu kanatamadık. Olan yine Müslümanlara oldu. 

Biz “İsrail’in eli kurusun “ diye beddua ettikçe müslümanların eli kopmaya devam etti. “Soyları kurusun” dedikçe Müslüman kadınlar şehit düştü. 

Demekki samimiyetsiz, içi boş, klavye başında olmuyor efendiler. 

Samimi iseniz eğer;

Evinizde İsrail menşeli ürün kullanmayacaksın. Mesela Çin malı seccadede uygur Türklerine dua, Çin’e beddua edip şeytanı kahkaha krizine sokmayacaksın. Aynı şekilde evinin her yerinde İsrail malları kol gezerken filistinde şehit olanlara üzülmüş gibi yapıp İsrail’e beddua ve lanet sallamayacaksın. 

Önce evini temizlemekle başla işe. Sonra mı?

İsrail malı satan yerden alışveriş yapma. Bunu çevrene de anlat. Klavye başında boş boş dua beddua edeceğine insanlara kendini örnek göster.

Bir de bize dava şuuru ve cihad aşkı olan gençler ve nesiller lazım. İsrail malları dolu market raflarını devirecek, İsrail mallarının depolarını darmadağın edecek...

Şuurlu müslümanlar lazım. Filistin’e dua ederek veya en fazla erzak yardımı yapıp kendini teselli edecek kişiler değil. Emin olun işkence altında olanlar bizim onlara ettiğimizden milyon kat daha samimi dualar ediyorlar. Rızıklarını da Allah bir şekilde veriyor. Açlıktan ölen yok içlerinde. Bombadan ölen var. O sebeple onlara silah sağlamamız, yada silah alacak imkan sağlamamız gerekiyor. 

Ülkemizi yönetenler boş boş kınamayı bıraksınlar. Samimilerse işe İsrail mallarının ithalatını yasaklamakla, ve ülkemizdeki tesis ve depolarını kapatmakla başlasınlar. Sen hem ülkeyi şirket şirket, parsel parsel yahudilere peşkeş çekeceksin, sonra da tribünlere nutuk çekeceksin. Samimiyetsiz ve ikiyüzlü bir davranış değil mi?

Sonra devlet eliyle yada yoluyla oradaki müslümanları silahlandırmanın çareleri bulunacak. 

İsrailin eli, soyu, fitnesi kurusun mu istiyorsunuz. Hadi o zaman iş başına. Başlayın evinizden, sonra alışveriş yaptığınız yerlerden. Gerekiyorsa dövün, yakın, yıkın. Bırakın barış, diyalog, hoşgörü aldatmacalarını. Dünyayı siyonistlere dar edin. Nerde sözde cihatçılar. Cihat ettiğini söyleyip sadece müslümanları öldüren itlerden bahsetmiyorum.  Gerçek cihatçılar nerde? 

Hergün dünyada 5 siyonist öldürseler yeter. Dar edin dünyayı siyonistlere de cihatçı olduğunuzu bilelim.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024