Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : GÜNCEL
Haberin Tarihi :   29 Ağustos 2023 - 06:39

Emektar "aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle, Gazilerimizi şükranla anıyorum"

Büyüt
Küçült
Emektar aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle, Gazilerimizi şükranla
Aziz EMektar "Bizlere bu büyük zaferi armağan eden başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını, kanıyla, canıyla bu toprakları bizlere vatan yapan aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle, Gazilerimizi şükranla anıyor, tüm milletimin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum."

Emektar 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda "19 Mayıs 1919'da başlayan İstiklâl mücadelemiz, bundan 101 yıl önce, 30 Ağustos 1922'deki zaferle taçlanmıştır. Bu zafer; vatanımızın birlik ve bütünlüğünü, bağımsızlık ve istiklalini hedef alanların, milletimizin, engin feraseti ve sarsılmaz cesaret ve kararlı duruşuyla, gerektiğinde canını ortaya koyarak nasıl bertaraf edebileceğinin en güzel timsalidir.

30 Ağustos Zaferi, bütün yokluklara, imkânsızlıklara rağmen yüreği vatan sevgisi ve imanla dolu ordumuzun, milletle kenetlenerek gösterdiği büyük kahramanlıkların ve şanlı mücadelenin sonucunda elde edilen önemli bir askeri başarı olmanın yanında; aziz milletimizin bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini gösteren ve kurtuluş mücadelesi veren diğer ulusları da cesaretlendirerek bu uğurdaki mücadelelerine yön veren bir zaferdir.

Bilinmelidir ki;  dün olduğu gibi bugün de millet olarak geçmişten aldığımız ilhamla şehitlerimizin bizlere bıraktığı mukaddes emanetin sorumluluğunu, hür ve bağımsız yaşama azim ve kararlılığını ilelebet sürdürecek, bizden sonraki nesillere de gurur duyacakları bir vatan bırakmak temel hedefimiz olacaktır.

Bizlere bu büyük zaferi armağan eden başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını, kanıyla, canıyla bu toprakları bizlere vatan yapan aziz Şehitlerimizi rahmet ve minnetle, Gazilerimizi şükranla anıyor, tüm milletimin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum" dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024