Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : GÜNCEL
Haberin Tarihi :   22 Mart 2024 - 21:30

Emektar "milletimizin Nevruz Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum"

Büyüt
Küçült
Emektar milletimizin Nevruz Bayramı’nı en içten duygularımla
Aziz Emektar "Baharın ilk günü, baharın uyanış müjdesi, barış ve kardeşliğin diriliş mevsimi olan Nevruz; umudun, kardeşliğin ve dayanışmanın bayramıdır. Nevruz huzura açılan kapı, canlanıp yeşillenen doğanın adı, sevinç ve coşkunun başlangıcıdır."

Aziz Emektar Nevruz Bayramı nedeniye yayınladığı mesajda;

Baharın ilk günü, baharın uyanış müjdesi, barış ve kardeşliğin diriliş mevsimi olan Nevruz; umudun, kardeşliğin ve dayanışmanın bayramıdır. Nevruz huzura açılan kapı, canlanıp yeşillenen doğanın adı, sevinç ve coşkunun başlangıcıdır.

Tabiatın canlanmasıyla yeni bir yılın başladığına inanılmaktadır. İnsanlara da ilham kaynağı olan baharın gelişi, yeni bir başlangıç manasında da değerlendirilmektedir. Şöyle ki ne kadar bolluk, bereket, yardımlaşma ve dayanışma içerisinde geçirilirse tüm senenin o şekilde geçeceğine inanılmakta ve yeni yıla günahlardan mümkün olduğunca arınmış bir şekilde girmek hedeflenmektedir.

Binlerce yıldır, sevinçte, tasada birlikte hareket eden, omuz omuza vererek büyük zorlukların üstesinden gelen aziz milletimiz, birlik ve beraberlik gücünün ne kadar önemli olduğunu tarihin her döneminde göstermiştir.

Bu günün adı gibi bahar, bolluk, bereket, güzellikler ve huzur getirmesini temenni ediyor ve milletimizin Nevruz Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor ve herkesi saygıyla selamlıyorum.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024