Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : GÜNCEL
Haberin Tarihi :   17 Mayıs 2021 - 11:01

FUTBOL SENDROMU

Büyüt
Küçült
FUTBOL
Bu Aziz Milletin Şanına yakışmayan aşağılık kompleksinin adı: FUTBOL

1) Futbol, zengin ailelerin eğlence aracıdır. Taraftar ise onların eğlencelerine daha çok zevk ve para katan "KÖLE" konumundadır. Tersten okuyun. Siz takım tutmazsınız. Takım sizi tutar. Güç adına devşirir, şekillendirir, yönlendirir.

2) -Ali KOÇ FB Başkanı

-Babası Rahmi KOÇ BJK divan kurulu üyesi

-Vehbi KOÇ'un damadı İnan Kıraç GS üyesi

-Rahmi Koç'un diğer oğlu Mustafa KOÇ FB'liydi

-Rahmi KOÇ'un diğer oğlu KOÇ Holding'in başkanı Ömer KOÇ BJK'li

-Vehbi KOÇ'un kızı Suna Kıraç GS'li

Takımlarını finanse ettiler.

3) Üç büyükler perde arkasında "zengin ailelerin" eğlence aracıdır. Dünya futbolu Londra'dan yönetilir.

Tüm hakemler "KRALİÇE" adına düdük çalar. Mevcut futbolu İngilizler icat edip dünyaya yaydı. Bize İngiliz tacirler soktu. Futbol, ülkelerdeki zenginlere emanet edilmiştir.

4) Futbol spor olmaktan çıkıp "endüstri" haline geldi. Dünyaya ihracı spor olarak değil endüstri halindeydi zaten. Ligler Londra merkezli kuruldu. İddaa merkezi ise Çin Hong Kong'tur. Orada resmi ve gayrı resmi yürütülüyor. Hong Kong uzun yıllardır İngiliz kontrolündedir.

5) İngiltere'de “Sömürge Bakanlığının" Müslümanlar için hazırladığı raporda:

"Siyasi parti ve spor kulüplerinin çoğalmasını sağlayacağız. Partileri ve kulüpleri birbirine düşman edeceğiz. Birbiri ile uğraşıp dinlerini öğrenmeye vakit bulamayacaklardır” yazıyordu.

6) Futbol ile yatıp kalkan gençler İngiltere, Amerika gibi emperyalist güçleri değil, karşı takımı ve taraftarlarını düşman edinmektedir ve onlara kin öfke beslemektedir. Futbol dünya haklarının uyuşturucusu haline gelmiştir. Enerjileri burada emilir. Dikkat.

7) İspanya’yı 36 yıl boyunca diktatörlükle yönetmiş olan General Franko’ya, ülkeyi bunca yıl diktatörlükle nasıl yönettiğini sorduklarında “3 F formülüyle yaptım. Fadu (müzik), fiesta (eğlence), futbol” diye cevap vermiştir.

8) Franko bir başka açıklamasında “Ben bu milleti dev beşiklerde sallayarak uyuttum” demiştir. “Dev beşik” dediği şey, futbol stadyumlarıdır. Franko futbolu uyuşturucu olarak kullanan liderlerin önde gelenidir. Daha sonra İspanya futbolu tüm dünyanın uyuşturucusu olacaktır.

9) Eski Roma'da gösteriler için dev arenalar yapılırdı. Gladyatörler arenada birbirleriyle ve hayvanlarla dövüştürülürdü. Halk heyacan ve tutkuyla izlerdi. Halk kralın düzenine isyan etmesin diye daha çok arena yaptırıp daha çok gösteriler düzenleyerek halkı uyuştururdu.

10) Halkı iyi uyuttuğunu anlayan Roma kralı ayda bir iki kez yaptırdığı arena gösterilerini 365 gün yaptırma kararı alır. Binlerce insan arenada dövüşürken ölür ve keyifle izlenir. Bugünün arenaları futbol statları ve stadyumları olmuş durumda. Aynı amaca yönelik.

11) Maçın son on dakikasında son bir koz olarak ümitsizliğin oluşturduğu bir slogan devreye giriyordu. “Vur kır, parçala! Bu maçı kazan!” Adeta bir gladyatör gösterisi izliyorduk. Taraftarlık hepimizi bir grup psikolojisine hapsederek Roma arenaları oluşmuş oluyordu.

12) Futbol ligi ayartıcı bir kurgudur. Taraftar boş organizasyona katılarak dolu organizasyonlardan uzak tutulur. Halkın vatan ve din adına öfkelenmesi gerekirken futbol takımı için öfkelenmesi sağlanır. 

Böylece enerjisi kasıtlı olarak emilir. Halklar pasifize edilir.

13) Taraftarın öfkesi istenilen yöne kanalize edilerek kaos odaklarınca da kullanılır. SOROS, hükümet indirmede çok kullandı. Futbol takımları kara para aklama yeridir. Küresel zenginlerin ve işlerin parası burada aklanır. Taraftar bilmeden kara para aklamaya alet edilir.

14) Fenerbahçe'nin kupasını vermek için çıkan şeytan kıyafetli adam ne ki! Futbolun kendisi şeytana dönüşmüş. Şeytani oligarklar yönetiyor. Şeytana benzeyen adamı değil futbol sektörünün kendisini eleştirip boykot edersek gerçekçi oluruz.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024