Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : GÜNCEL
Haberin Tarihi :   13 Mayıs 2021 - 08:39

Kılcı "mübarek ramazan bayramını en içten duygularımla tebrik ediyorum."

Büyüt
Küçült
Kılcı mübarek ramazan bayramını en içten duygularımla tebrik
Şehit Yakınları Ve Gaziler Derneği Başkanı Bekir KILCI "Başta aziz milletimiz başta olmak üzere tüm şehit ve gazi Ailelerimiz ile bütün İslam aleminin mübarek ramazan bayramını en içten duygularımla tebrik ediyorum."

Şehit Yakınları Ve Gaziler Derneği Başkanı Bekir KILCI "Aziz Milletimiz, Türkiyenin en büyük ailesi olan Şehit ve Gazi Ailelerimiz. 

Ramazanı şerifin bereketli ve huzurlu manevi iklimini yaşadığımız şu mübarek günlerde salgın gölgesinde olmamıza rağmen bizleri bayrama kavuşturan yüce rabbimize sonsuz hamdu senalar olsun. Yüce Rabbim bu mübarek ayda tutmuş olduğumuz bütün oruçlarımızı, kılmış olduğumuz, bütün namazları, ellerimizi semaya açarak yapmış olduğumuz tüm dualarımızı ve vermiş olduğumuz tüm fitre ve zekatları izzeti dergahında kabul buyursun. Bu mübarek ramazan bayramımızın Zulüm altında bulunan tüm din kardeşlerimizi ve beldelerimizi  içinde bulundukları zalimlikten ve zorbalıktan kurtuluşuna, huzurun, barışın, sağlığın ve esenliğin hakim olduğu bir hayatı yaşamımıza vesile olmasını yüce rabbimizden temenni ediyorum. Başta aziz milletimiz başta olmak üzere tüm şehit ve gazi Ailelerimiz ile bütün İslam aleminin mübarek ramazan bayramını en içten duygularımla tebrik ediyorum."



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024