Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : GÜNCEL
Haberin Tarihi :   08 Ağustos 2023 - 04:20

Tanal "Şanlıurfa’yı her alanda dışlayan bu zihniyete isyan ediyorum"

Büyüt
Küçült
Tanal Şanlıurfa’yı her alanda dışlayan bu zihniyete isyan
CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal "Medeniyetlerin başkenti, Peygamberler diyarı, İstanbul’dan sonra tarihi en zengin şehir konumunda bulunan, ‘Tarihin sıfır noktası’ Şanlıurfa’mız, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın bu yıl 11 ili kapsayacak şekilde düzenlediği Türkiye Kültür Yolu Festivali’ne de dahil edilmedi"

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,

"Medeniyetlerin başkenti, Peygamberler diyarı, İstanbul’dan sonra tarihi en zengin şehir konumunda bulunan, ‘Tarihin sıfır noktası’ Şanlıurfa’mız, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın bu yıl 11 ili kapsayacak şekilde düzenlediği Türkiye Kültür Yolu Festivali’ne de dahil edilmedi! Düşünün yanı başımızdaki Gaziantep, Türkiye Kültür Yolu Festivali güzergahında yer alıyor ama Şanlıurfa, her zamanki gibi yine dışlanıyor.Şanlıurfa'yı hangi yönden eksik buldunuz da Türkiye Kültür Yolu Festivali’ne layık görmediniz? Şanlıurfa’yla ne alıp veremediğiniz var? Açıklayın da öğrenelim! Şanlıurfa’nın 2023 yılı İslam Dünyası Turizm Başkenti seçilmesi göstermelik miydi? Bu unvanın Şanlıurfa’ya bir katkısını şu ana kadar görmedik. İsim ve logo çalışmasından öteye gidilemedi. Şanlıurfa’yı her alanda dışlayan bu zihniyete isyan ediyorum! Kültür ve Turizm Bakanlığı, Şanlıurfa halkına hesap vermeli! Neden Nevşehir, Trabzon, Erzurum, Çanakkale, Gaziantep, Ankara, Konya, Diyarbakır, İstanbul, İzmir ve Antalya’nın eklendiği Türkiye Kültür Yolu Festivali’nde Şanlıurfa yok? Şanlıurfa halkına da sormak istiyorum: Sizin hakkınızı savunmayan iş bilmez bürokratları, belediye başkanlarını, kavurmacı vekilleri daha ne kadar sırtınızda taşıyacaksınız? Bakanlık merkez bürokratları da Şanlıurfa’yı sahipsiz gördükleri için keyfi kararlar alıyor. Şanlıurfa’nın tarihi, kültürel değerlerinden, turizm potansiyelinden bihaber olan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ve bakanlık bürokratlarını, Şanlıurfa’ya davet ediyoruz."dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024