Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : GÜNCEL
Haberin Tarihi :   28 Mayıs 2021 - 21:48

Türkmen "Bir Hakikat Binlerce Yalanın Harmanını Yaktı"

Büyüt
Küçült
Türkmen Bir Hakikat Binlerce Yalanın Harmanını
Remzi Türkmen "Geçmişte hazırlayıp paketledikleri mafya babalarından Sedat Peker'i şimdilik bu projenin bir parçası olarak devreye koydular"

Remzi Türkmen "Son zamanlarda Amerika Devlet Başkanı Biden'in Türkiye iç siyasetine dönük ifadeleri açıkça gösteriyor ki,geçmişte hazırlayıp paketledikleri mafya babalarından Sedat Pekeri şimdilik bu projenin bir parçası olarak devreye koydular.

Sözde milliyetçi geçinen aslında gerektiğinde vatan hainliği yapmaktan asla çekinmeyen böyle bir aklı selim aslında kabul etmez, itibar da göstermez. Amma bu adamın arkasında başta Amerika,İsrail,bazı Avrupa ülkeleri ve feto olunca işin vahametini anlamak gerek.

Çünkü Sedat Peker'in iddialarını siyaset alemine taşıyacak olan bunlardır. Aynı zamanda Tükiye'de öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın da bir rövanşı olabilir.

Türkiye'de yıllarca bir çok insana nasip olmayan ve siyasetin en üst kademelerinde adeta zirveye çıkan Türkiye'nin en son Başbakanı sayın Binali Yıldırım'ın da dolayılı yoldan hedef alınmasını dikkatle izlemek gerek. Zira sayın Binali Yıldırım gelecekte de Türkye'nin siyasetine damga vuracağı her kes tarafından bilinmektedir.

Sayın Binali Yıldırım iddialara  kısa ve özlü vehap vermiştir.

Zaten geçmişte Hürriyet gazetesinin baş sayfasında "Erbakan Eroin Ticareti Yapıyor" başlıklı yalan haberin meydana çıkmasıyla aynı senaryonun sayın Binali Yıldırım'ın oğlu üzerinden tekrarı olduğu açıkça anlaşılmıştır.

Sayın Binali Yıldırım'ı yıpratmak isteyen kanlı ve kirli eller ortaya çıkan gerçeklerle kırılmıştır.

Bazıları boşuna heveslendi amma "Bir hakikat binlerce yalanın harmanını yaktı" Allah doğrular ve sabredenlerle beraberdir.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024