Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : GÜNCEL
Haberin Tarihi :   20 Aralık 2023 - 05:31

Urfa sahipsiz!

Büyüt
Küçült
Urfa
Urfa sahipsiz seçimlerde ve sonrasında iktidar partisine baskı uygulayamıyor vekillerimiz hepsi demesekte çoğu kendi siyasi geleceğinin devamı peşinde.

İzmir Urfa arası uçak seferlerinin kesilmesi üzerine, Urfalı bir hemşehrimizin görüşünü aynen aktarıyorum.

    Urfalılar bu yapılanları hakediyor diyeceğim de dilim varmıyor. Urfa malum parti için çantada keklik seçimlerde iş yapacak adaya değilde partiye oy veriliyor oysa Gaziantep te öyle mi adamlar seçimlerde memleketi için çalışacak kişiye oy veriyor ve bütün adaylara yemin ettiriyor memleketimin yararına çalışacağım yarasına merhem olacağım diye. Geçen ay Gaziantep teydim Urfa’daki eski evler kadar tarihi ne ev var nede bizdeki gibi hanlar hamamlar ama adamlar işi biliyor eski evleri kafe içkili restoran en önemlisi de butik otel ve müzeye çevirmişler mutfaklarının reklamını güzel yapıyorlar o yüzden yurtiçinden ve yurtdışından sürekli uçaklar inip kalkıyor. Sözün kısası Urfa sahipsiz seçimlerde ve sonrasında iktidar partisine baskı uygulayamıyor vekillerimiz hepsi demesekte çoğu kendi siyasi geleceğinin devamı peşinde.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024