Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : GÜNCEL
Haberin Tarihi :   31 Mart 2024 - 14:20

VALİ ŞILDAK "ŞANLIURFA'YA HOŞGÖRÜ VE SAĞDUYU YAKIŞIR"

Büyüt
Küçült
VALİ ŞILDAK ŞANLIURFAYA HOŞGÖRÜ VE SAĞDUYU
Vali Şıldak, Eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte Haliliye ilçesindeki Türk Anneler Derneği Rasime Polat İlkokulunda oyunu kullandı. Güvenlik ve Acil Durumlar Merkezi'nde düzenlediği Seçim Güvenliği toplantısının ardından Eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte oy kullanacağı okula geçen Vali Şıldak, burada vatandaşlarla sohbet etti. Seçimde görev alan personele de kolaylıklar dileyen Vali Şıldak, ardından oyunu kullanarak Mahalli İdareler Seçimlerinin ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diledi.

"ŞANLIURFA'YA HOŞGÖRÜ VE SAĞDUYU YAKIŞIR"

Oy kullandıktan sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada sağduyu çağrısını yineleyen Vali Şıldak, "Seçimlerin vatanımız ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. İlimizde tüm tedbirler alınmış olarak oy verme işlemleri devam ediyor. Saat 07.00 itibari ile başlayan oy verme süreci 16.00'ya kadar sürecek. Sayımlar yapıldıktan sonra İnşallah sonuçlar açıklanacak. Bazı kırsal mahallelerimizde bazi istenmeyen olaylar yaşıyoruz. Bizim arzumuz ve temennimiz il genelinde seçimin huzur ve sükun ortamında hiç bir olay yaşanmadan tamamlanması ve Şanlıurfa'nın demokratik kültürüne yakışır bir olgunluk ve hoşgörü ortamında cereyan etmesidir. Siyasi partilerde bu yarışa katılan bütün tarafları ve tüm vatandaşlarımızı tekrar uyarmak istiyorum. Vatandaşlarımızdan ricamız şudur; kesinlikle seçim bittikten sonra birbirimizin yüzüne bakacak bir mesafe bırakarak ve bu düşünce, hoşgörü ile birbirimize yaklaşalım. küçük meseleleri seçime yansıtmayalım. Bu itibarla gerek polisimiz gerekse jandarmamız ve İçişleri Bakanlığımızın il dışından gönderdiği 800 güvenlik personeli olmak üzere toplam 11 binin üzerindeki güvenlik kuvvetimiz sahada güçlü bir şekilde güvenli ortamlarda seçimin icra edilmesi için çaba içerisindedir. Bunun için bütün vatandaşlarımızdan duyarlılık bekliyoruz. Bunun yanı sıra herhangi bir tartışma ortamının olmaması ile birlikte seçim sonuçlarının açıklanmasından sonraki silah atılması olayları önceki yıllarda Şanlıurfalıları çok üzmüştür. Geçmiş yıllarda maalesef yaralanan ve hayatlarını kaybeden vatandaşlarımız olduğunu biliyoruz. Bu seçim için bir hafta öncesinden başlayarak duyurularımızı, çağrılarımızı yaptık. Ben buradan bir kez daha bütün vatandaşlarımızdan silahtan uzak durulması ve özellikle yorgun mermilerin insanların hayatlarına mal olduğundan yola çıkarak silah atılmaması gerektiğini hatırlatmak istiyorum. Bu duyarlılığa bütün vatandaşlarımızın destek vermesini istiyorum" dedi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024