Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : GÜNCEL
Haberin Tarihi :   28 Nisan 2021 - 17:03

Zeynel Ne Demek?

Büyüt
Küçült
Zeynel Ne
Zeynel kökeni Arapça olan bir isimdir. Erkek çocukları için kullanılır ve rengi mavidir. Aynı zamanda tek başına veya başka isimler üzerinden kullanılır. Türk dizilerinde veya basında duyulması ile beraber son dönemlerde anne babaların ilgi gösterdiği isimler içerisinde girmiş durumda.

Zeynel Ne Demek?

Zeynel, ‘Süslü, süslenmiş ve bezekli,’ anlamları üzerinden ele alınmakta ve değerlendirilmektedir. Böylesi güzel ve etkili anlamı ile beraber minik yavrumuz için ona güzel bir isim sunabilirsiniz. Sadece anlamı değil aynı zamanda oldukça hoş bir telaffuz imkanı verdiğini de söylemek mümkün. Bu yönüyle özgün ve özel isimler içerisinde yer alıyor. Özellikle henüz bir isim üzerinde karar vermemiş iseniz listeye ekleyebilir ve değerlendirme şansını yakalayabilirsiniz.

Zeynel İsminin Özellikleri: Yolun en son şeridinde araba kullanmayı severler. Sokakta bile gölge olan taraf yerine güneşli tarafı tercih edecek kişilerdir. Yüksek standartlara sahip, lüksü seven insanlardır. Sevecen, sempatik, sağduyuludurlar. Zeki insanlardır. Çabuk düşünür ve düşüncelerini hayata geçirmeyi severler.

Aşkı yaşayan nadir insanlardır.Aşk için yaşar ve aşk için ölürler adeta.Özgürlüklerine oldukça düşkündürler ve özgürlükleri için belirledikleri çizginin aşılmasını şiddetle reddederler.Hayatı ve yaşamayı çok severler.Dışarıda yalnız zaman geçirmektense arkadaşlarıyla zaman geçirmeyi tercih ederler.Toplu eğlencelere bayılırlar.Olaylara çok değişik pencerelerden bakarlar ve olayların değişik yönlerini görebilme ve değerlendirebilme yetenekleri vardır.Objektiflikten ayrılmazlar.

Özgürlüklerine çok düşkün insanlardır. Kuralları sevmezler. Kendi bildiklerini yapmayı tercih ederler. Tutkuları ve cesaretleri doğal ve rahat davranmalarını sağlar. Diğer insanlar ne düşür diye çok fazla dert etmezler. Sitil sahibi insanlardır. Karar verirken biraz sabırlı olmaları hata yapmalarını engelleyebilir.Ancak sezgilerinize güvenmekten asla vazgeçmezler.

Yaratıcı insanlardır.Kendine özgü kişilikleri vardır.Kendilerine güvenleri tamdır.Olaylara farklı pencerelerden bakmayı severler.Yaptıkları her işte azimlidirler.Sistematik ve düzenli bir hayat yaşamak tercihleri arasında ilk sıradadır.Yazmayı ve okumayı çok severler.Günlük tuttuklarınıda unutmayalım.

Çok atak insanlardırlar.Olayların gidiş yönüne göre kara verip olayları yatıştırabilirler.Yaşayarak öğrenmek hayat felsefeleridir.Ancak bazı zamanlarda karar verme süreleri uzar ve başarısız olabilirler. Oldukça dürüst ve hoşgörülü insanlardır. İyilik yapmayı çok severler. Seyahat etmeye bayılırlar. Atak olmaları nedeniyle sakarlıkları da olabilir.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024