Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : GÜNCEL
Haberin Tarihi :   22 Mart 2024 - 21:38

Ziraat Fakültesi İşbirliğinde Dünya Su Günü Etkinliği Düzenlendi

Büyüt
Küçült
Ziraat Fakültesi İşbirliğinde Dünya Su Günü Etkinliği
Harran Üniversitesi ve TEMA Vakfı Şanlıurfa İl Temsilciliği, Dünya Su Günü'nü kutlamak amacıyla bir dizi etkinlik düzenledi.

Dünya Su Günü'nün anlam ve önemine vurgu yapmak üzere Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi ve TEMA Vakfı Şanlıurfa İl Temsilcisi Prof. Ali Rıza Öztürkmen, genç çiftçilere yönelik bir konferans verdi.

 

22 Mart Dünya Su Günü etkinlikleri çerçevesinde, TEMA Vakfı'nın organizasyonuyla Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarımsal Yapılar ve Sulama Bölümü işbirliği ve Superlit Boru Sanayi A.Ş.'nin destekleriyle çeşitli faaliyetler gerçekleştirildi. Bu etkinliklerde suyun önemi ve tasarrufu vurgulandı.

 

Prof. Dr. Ali Rıza Öztürkmen'in liderliğinde gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında, Altınbaşak Uluslararası Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile İstiklal Ortaokulu'nda "Gelecek İçin Su" konulu konferanslar düzenlendi. Konferanslar, suyun dünya ve ülkemizdeki durumu, sektörel kullanımı, önemi ve tasarruf yöntemleri üzerine odaklandı.

 

Prof. Dr. Öztürkmen, konuşmasında tarımın ekonomiyle olan ilişkisine dikkat çekerek, doğal kaynakların kontrolsüz kullanımının geleceğe büyük zararlar verebileceğini vurguladı. Ayrıca, suyun çoğunlukla tarım alanında kullanıldığını ve su tasarrufunun her alanda önemli olduğunu vurgulayarak etkinliğe katılan tüm katılımcılara teşekkür etti.

 

Etkinliklere gençlerin yoğun ilgi gösterdiği gözlemlendi ve program, gençlerle birlikte yapılan toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024