Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori :
Haberin Tarihi :   12 Ocak 2013 - 17:22

MHPnin Kızılcahamam Kampı çok ilginç başladı

Büyüt
Küçült
MHPnin Kızılcahamam Kampı çok ilginç
FOTO GALERİ - TIKLAYIN Parti içi değerlendirmeler yapmak üzere Kızılcahamam da kampa giren MHP li milletvekilleri, kar nedeniyle kapanan yolda zor anlar yaşadı. Yolda kalan araçlarından inen milletvekilleri kampın yapılacağı otele kadar yürümek zorunda kaldılar.  
Ankara Kızılcahamamda güncel değerlendirmelerde bulunmak, siyasi gelişmeleri değerlendirmek için 3 günlük kampa giren MHPnin kampına kar damgasını vurdu. MHP Lideri Devlet Bahçeli ve partililer Kızılcahamamda Ülkücü Şehitler Anıtı na karanfil bıraktı. Gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevapsız bırakan Devlet Bahçeli, daha sonra kampın yapılacağı Patalya Otel e hareket etti.
Devlet bahçeli ve beraberindekilerin araçları Patalya Otelin karlı yolunu çıkarken, partilileri taşıyan otobüs kar nedeniyle kayarak yolu kapatınca otobüsteki partililer ve kendi araçları ile otobüsün arkasından gelen milletvekilleri de yolda kaldı.
Partililer ve bazı milletvekilleri bir süre kara saplanan araçlarını iterken, araçlarını kurtarmayı başaramayınca otele kadar yürümek zorunda kaldılar. MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural da, aracından inerek bazı partililerle  otomobilini bir süre itti. Toplantı, tüm partililerin otele ulaşmasının ardından gecikmeli başladı.
Gazetecilerin sorularına cevap veren milletvekilleri, kendileri için spor olduğunu ve muhteşem manzaranın tadını çıkarttıklarını söylediler.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024