Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori :
Haberin Tarihi :   12 Ocak 2013 - 21:55

Pariste PKKlı kadınları kim öldürdü?

Büyüt
Küçült
Pariste PKKlı kadınları kim
Fransız polisi ilk bulgulara göre örgüt içi hesaplaşma üzerinde duruyor. Avrupa medyasında yeralan yorumlarda da infazların, PKK içinde müzakerelere karşı çıkan unsurların eseri olduğuna dikkat çekiliyor.  Fransız polisine göre Paristeki üçlü infaz, örgüt içi hesaplaşma. Suikastı soruşturmakla görevlendirilen terörle mücadele ekipleri PKK içi hesaplaşması ihtimali üzerinde duruyor. Özellikle birden fazla olduğu sanılan saldırganların suikastın yapıldığı ve girişinde dijital kodlu kilidin bulunduğu binaya kapıyı zorlamadan girmeleri, Fransız yetkililerin bu tezini güçlendiriyor. Avrupa medyasında yer alan yorumlar da bu yönde ağır basıyor. 
LE FIGARO: FRANSIZ POLİSİ BİR İÇ HESAPLAŞMA ÜZERİNDE DURUYORLE MONDE: OTOPSİ BULGULARI VE POLİSİN TESPİTLERİ İNFAZ TEZİNİ DOĞRULUYOR 



Fransız Le Figaro Gazetesi Fransız polisi bir iç hesaplaşma üzerinde duruyor başlığını Le Monde ise Otopsi bulguları ve polisin tespitleri infaz tezini doğruluyor. başlığını kullandı.
FINANCIAL TIMES: PKK İÇİNDE MÜZAKERELERE KARŞI ÇIKAN UNSURLARIN ESERİ OLDUĞU DÜŞÜNÜLÜYOR
İngiliz Financial Times gazetesi de  PKK içinde müzakerelere karşı çıkan unsurların eseri olduğu düşünülüyor. vurgusu yaptı. 
Öte yandan ilginç bir diğer nokta da PKKnın kurucu ve yönetici kadrosundan hiçbirinin bugüne kadar dışarıdan bir güç tarafından öldürülmemesi. İddialara göre Terör örgütünün kurucu-yönetici kadrosundan kim öldürüldüyse, hepsi örgüt içi infaza kurban gitti. Örgüt yönetimini sert eleştirmeye başlayıp PKKnın Türk derin devletinin denetiminde olduğunu ima eden Kani Yılmaz bunlardan biri.  Yılmaz Irakın kuzeyinde PKK tarafından öldürüldü. Örgütün Almanya sorumlusu Enver Ata İsveçte, Avrupa sorumlusu Çetin Güngör de Almanyada örgüt tarafından infaz edilenler arasında




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024