Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : ŞANLIURFA
Haberin Tarihi :   07 Mayıs 2021 - 14:19

Bahçıvan " Yazık oluyor Urfa’ya"

Büyüt
Küçült
Bahçıvan  Yazık oluyor
Şanlıurfa Belediyesi eski Başkanı Ahmet Bahçıvan " Eskiden büyükler hep yeni açılışlara davet edilirdi eğer bir eser bir proje yapılmışsa tabi. Proje olmayınca şimdi yıkım projelerine mi çağrılıyor şehrin büyükleri?"

Aziz bey yazılarınızı dikkatle takip ediyorum, hep ön yargıdan uzak, Urfa’nın sorunlarına değiniyorsunuz.

Eskiden büyükler hep yeni açılışlara davet edilirdi, eğer bir eser bir proje yapılmışsa tabi. Proje olmayınca şimdi yıkım projelerine mi çağrılıyor şehrin büyükleri ve geliyor koca Vali, bir yıkım projesinin kurdelesini kesmeye sanki.

Neden yıkılıyor bu bina ?

Topçu meydanı harap oldu Suriyelilere yetmedi dar geldi burasıda onların ALIŞ verişleri için ek alanmı oluyor?

Değilse bu bina İlçe belediyemize verilebilirdi, turizm açısından otel olabilirdi,yanındaki zamanımızda yapılan ŞAİR NABİ KÜLTÜR Merkezi ile birlikte Urfa Kültür Kompleksi olabilirdi ve neler neler olabilirdi.

Dar düşünenler düşündükleri kadar ancak daracık bir park yapacaklar Ve bunu hizmet diye bu millete yutturacaklar, kimse yutmaz bunu.

Park yapılacak o kadar geniş alanlarımız varki Eyyubiyede, Haliliyede gitsin büyük parklar yapsınlar ve bütün Urfalı  istifade etsin.

Urfada o kadar hizmet bekleyen projeler var ki büyük düşünenler için bunları yıkmaya sıra gelmez. Proje düşünemeyince törenli yıkımlar proje oluyor.

Dar düşünceler, dar görüşler bunlar. Hiçmi proje düşünemiyor bu Başkanımız , daha önce söyledim ama ilgilenmedi ve sormadı bize. Urfa’yı Ayağa kaldıracak ve bütün Urfalının  istifade edeceği Projeler var bende. İstiyorsa Urfalının TV 

Huzurunda onunla birlikte üç tane Projeyi açıklarım ve Urfa kazanır , Yazık oluyor Urfa’ya,Urfanınyılları gidiyor  hizmet alamadan. 

AHMET BAHÇİVAN. SAYGILAR.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024