Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : ŞANLIURFA
Haberin Tarihi :   13 Eylül 2022 - 07:55

“Biz daha önce uyarmıştık demekten bıktık. Yetkilileri ve sorumluları hesap vermeye davet ediyoruz.”

Büyüt
Küçült
“Biz daha önce uyarmıştık demekten bıktık. Yetkilileri ve sorumluları hesap vermeye davet
Deva Partisi Ş.Urfa İl Başkanı Av.Ahmet Tüysüz evinin önünden kaybolan, dün cansız bedenine ulaşılan ve evlerinin yakınından geçen kanalda boğulduğu anlaşılan küçük çocuk Ömer Halis Polat ve kanallardaki boğulmalara dair açıklama yaptı.

Tüysüz açıklamasında şunları söyledi; “Ömer Halis Polat’ın maalesef evin önünden geçen artık su kanalında cansız bedenine ulaşıldı,çok üzgünüz.Anne babasına Rabbim sabır ve dayanma gücü versin inşallah, ateş düştüğü yeri yakıyor. Biz artık, daha önce uyarmıştık demekten bıktık. Kanallara yeni kurban vermek istemiyoruz. İnsanların ölmeden serinleyebileceği  çocukların kanallara düşmeden oynayabileceği bir alan oluşturmak çok mu zor? Yerleşim yerlerinde önleyici tedbirler derhal ertelenmeden ötelenmeden bahane aramadan alınmalı. Bu iş için yapılan tel ihalesi, kontrolsüz, denetimsiz, standartsız, temel kazılmadan, kazıklar ve direkler sağlamlaştırılmadan, rüzgarla uçan, küçük çocukların müdahalesi ile yerinden çıkıyor ve bu şekilde en ağır sonuçlar doğuyor. Tellerin hırsızlanmaması için gerekli tedbirleri almak da idarenin sorumluluğundadır. Bu işin cezai boyutu için de adli makamları işi soruşturmaya sorumlular hakkında kamu davası açmaya ve görevlerini yapmaya davet ediyoruz. İdare tüm işlemlerinde insan yaşamını merkeze almalı bu devletin 1. görevidir. Gerekli önleyici tedbirlerin maliyeti insan yaşamından daha kiymetli değildir. Yetkilileri ve sorumluları hesap vermeye davet ediyoruz.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024