Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : ŞANLIURFA
Haberin Tarihi :   03 Nisan 2021 - 16:52

Büyükelçi Hazar İbrahim’den Vali Erin’e Ziyaret

Büyüt
Küçült
Büyükelçi Hazar İbrahim’den Vali Erin’e
Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Azerbaycan Cumhuriyeti’nin Olağanüstü ve Tam Yetkili Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Hazar Zafir oğlu İbrahim’i makamında ağırladı.

Vali Erin tarafından Valilik girişinde karşılanan Konuk Büyükelçi Hazar İbrahim, ilk olarak Şeref Defterini imzaladı. Ardından Vali Erin’in makamına geçen ikili burada bir süre görüştü. Görüşmede Şanlıurfa’nın sahip olduğu tarihi ve kültürel değerler hakkında konuğuna bilgi veren Vali Erin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Kardeş ülke Azerbaycan’ın değerli büyükelçisi Sayın Hazar İbrahim’i Şanlıurfa’mızda ağırlamaktan mutlu olduk. Tek millet iki devlet olan Türkiye ve Azerbaycan arasındaki sıkı bağlar tarih boyunca güçlü olmuştur ve bu bağ her geçen gün daha da güçlenmektedir. Nazik ziyaretlerinden dolayı Sayın Büyükelçimize teşekkür ediyor Azerbaycan halkına da selam ve hürmetlerimi iletiyorum” dedi.

Büyükelçi Hazar İbrahim ise kendisine gösterilen misafirperverlik için Vali Abdullah Erin’in şahsında tüm Şanlıurfalılara şükranlarını iletti. Gerçekleşen ziyaretin anısına Vali Erin tarafından konuğuna Balıklıgöl tablosu hediye edilirken, Büyükelçi Hazar İbrahim de Vali Erin’e Türkiye-Azerbaycan kardeşliğini ifade eden ve üzerinde “Karabağ Azerbaycan’dır” yazılı forma ile hatıra pul hediye etti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024