Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Ãœye GiriÅŸi - Ãœye Ol
Kategori : ÅžANLIURFA
Haberin Tarihi :   19 Nisan 2021 - 01:50

Eyyubiye Kaymakamlığı "dağıtım,büyük bir özen ve dikkatle devam edecektir"

Büyüt
Küçült
Eyyubiye Kaymakamlığı dağıtım,büyük bir özen ve dikkatle devam
Eyyubiye Kaymakamlığı "17 Nisan 2021 günü sosyal medya mecralarında yer alan, İlçemizdeki yardım dağıtım görüntüleri üzerine bu açıklamanın yapılmasına gerek görülmüştür."

17 Nisan 2021 günü sosyal medya mecralarında yer alan, Ä°lçemizdeki yardım dağıtım görüntüleri üzerine bu açıklamanın yapılmasına gerek görülmüÅŸtür.

 Tarım ve Orman Bakanlığının 08.04.2021 tarihli ve 396932 sayılı yazısı ile üreticilerin elindeki arz fazlası patates ve kuru soÄŸanların Toprak Mahsulleri Ofisi Genel MüdürlüÄŸü tarafından satın alınarak, Sosyal YardımlaÅŸma ve Dayanışma Vakıflarınca ihtiyaç sahibi hanelere ücretsiz olarak dağıtılması iÅŸi kapsamında, ilçemize ÅŸimdiye kadar gelen yüzlerce ton ürün, 12.000 aileye evlerinde teslim edilerek sorunsuz bir ÅŸekilde dağıtılmıştır.

 Olay günü de vakfımız personelince teslim alınan dört tır malzemenin üçü yine problemsiz bir ÅŸekilde dağıtımı gerçekleÅŸtirilmiÅŸ, kalan son tırdaki malzeme de kapıda teslim dağıtımı yapılmak üzere pikaplara yüklenirken, bir anda oluÅŸan kalabalık nedeniyle dağıtım programı tam olarak uygulanamamış ve söz konusu istenmeyen görüntüler oluÅŸmuÅŸtur.  

 Konu ile ilgili görevli personel hakkında gerekli inceleme baÅŸlatılmış olup, gelen yardımların, ihtiyaç sahibi vatandaÅŸlarımızın evlerine teslimi ÅŸeklinde dağıtımı, büyük bir özen ve dikkatle devam edecektir.

 KAMUOYUNA SAYGI Ä°LE DUYURULUR



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LÄ°G PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024