Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : ŞANLIURFA
Haberin Tarihi :   02 Ağustos 2022 - 10:26

Gençkol "Kavgaların galibi olmamıştır"

Büyüt
Küçült
Gençkol Kavgaların galibi
Fuat Gençkol "Savaşların,kavgaların galibi olmamıştır. Barışın uzlaşmanın hak ve hukuk içinde beraber ve ortak yaşamanın,yaşatmanın gayretlerini toplumdan esirgemeyen aziz dostlarıma teşekkür ederim"

Fuat Gençkol açıklamasında;

"Sayın Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Z.Abidin Beyazgül ile bilgi eksikliği yönünde, sağlık durumum nedeni ile bazı atışmalarımız olduğuna kamuoyu tanık olmuştur.

Sayın Beyazgül'ün sabırlı ve ılımlı yaklaşımları, Şanlıurfa'nın tanınmış simalarından Sayın Aziz Emektar ağabeyimin sabırlı ve olumlu girişimleri ile bizleri bir araya getirerek ortadaki yanlış anlaşılmanın giderilmesi yönünde hemde mağduriyetimizin önlenmesine vesile olduğu Belediye Başkanımızın uzlaşmacı kimliğe sahip olduğunu ispat etmiştir.

Sayın Beyazgül ve Sayın Emektar'a teşekkürlerimi bir borç bilirken, bu arada belediye çaılanlarının huzurunu kaçırdığım için onlardan da özür dileyip teşekkürlerimi iletirim.

Emniyet mensubu kardeşlerime de olgun ve vakur davranışlarından dolayı teşekkür bir borç bilirim.

Bu arada, toplumu gerginlik ve fesata itmek isteyen odaklardan uzak durulmasını, gerginlikten kavgadan nemalanan kişilerden uzak durulmasını dilerim.

Savaşların, kavgaların galibi olmamıştır.

Barışın ve uzlaşmanın hak ve hukuk içerisinde beraber ve ortak yaşamanın, yaşatılmanın toplumdan esirgemeyen aziz dostlarıma teşekkürlerimle saygılarımı sunarım"

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024