Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : ŞANLIURFA
Haberin Tarihi :   17 Ocak 2021 - 19:04

Günyüzünden ihtiyaç sahibi ailelere şefkat eli…

Büyüt
Küçült
Günyüzünden ihtiyaç sahibi ailelere şefkat
2009’da kurulan Günyüzü Eğitim Kültür Yardımlaşma Derneği,insani yardım anlamında hem yerli hem muhacir ihtiyaç sahibi ailelere şefkat elini uzatmaya devam ediyor.

 

Dernek yetkilileri;”Günyüzü Eğitim Kültür Yardımlaşma Derneği olarak kurulduğumuz 2009 yılından itibaren yerli ailelere 2011 yılından sonra da insani yardım anlamında hem yerli hem de muhacir ailelere yönelik yardım çalışmalarımız hem Şanlıurfa genelinde hem de sınır ötesinde artarak devam etmektedir.

Faaliyetlerimiz kapsamında,yıl içersinde özellikle gençlere yönelik eğitim çalışmaları kapsamında menevi ve ahlaki değerler eğitimi,kurban faaliyetleri,Afrika’da su kuyusu açma çalışmaları bir yılı aşan bir süredir de İdlib kırsalında çadırlarda son derece sıkıntılı halde bulunan muhacirlere yönelik yardım faaliyetleri devam etmekte bu kış günlerinde zorda bulunan kardeşlerimize destek olmak adına Ocak 29’unda 5.yardım aracımızıda göndereceğiz inşallah.Toplamda 400 ailenin faydalanacağı 400 koli gıda,hijyen ve giyim yardımları gönüllü arkadaşlarımızca bizatihi elimizle dağıtacağız inşallah.Rabbim vesile olan bağış yapan her bir kardeşimizden razı olsun.”dediler.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024