Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : ŞANLIURFA
Haberin Tarihi :   17 Temmuz 2023 - 02:22

Kamuoyuna ve personelimize saygıyla duyurulur.

Büyüt
Küçült
Kamuoyuna  ve personelimize saygıyla
Toplu İş Sözleşmelerini imzalama yetkisi Rektörlüğümüz adına üyesi olduğumuz TÜHİS’e verilmiş olup, Rektörümüz toplu iş sözleşmelerinin görüşme ve imza sürecinin herhangi bir aşamasında yer almamaktadır.

Üniversitemiz hastanesi ile diğer birimlerinde görev yapmakta olan işçilerin toplu iş sözleşme görüşmeleri;  10.Ticaret, büro, eğitim ve güzel sanatlar ile 17. Sağlık ve sosyal hizmetler işkollarında Rektörlüğümüzün üyesi olduğu Türk Ağır Sanayii ve Hizmet Sektörü  Kamu İşverenleri Sendikası (TÜHİS) tarafından yürütülmektedir. 

Hastanemizde görev yapan işçilerimizin toplu iş sözleşmesi,  Öz Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri Sendikası (ÖZ SAĞLIK-İŞ) ile TÜHİS arasında yapılan görüşmeler neticesinde uzlaşma sağlanmak suretiyle  15.06.2023 tarihinde imza altına alınmıştır. Hastane dışında görev yapmakta olan işçilerimizin toplu iş sözleşmesi görüşmeleri ise,  Türkiye Ticaret, Kooperatif, Eğitim, Büro ve Güzel Sanatlar İşçileri Sendikası (TEZ-KOOP-İŞ) ile TÜHİS arasında devam etmekte olup, en kısa süre içerisinde uzlaşma sağlanarak 18.07.2023 tarihinde imzalanması beklenmektedir. 

Toplu İş Sözleşmelerini imzalama yetkisi  Rektörlüğümüz adına üyesi olduğumuz TÜHİS’e verilmiş olup, Rektörümüz toplu iş sözleşmelerinin  görüşme ve imza sürecinin herhangi bir aşamasında yer almamaktadır. 

Kamuoyuna  ve personelimize saygıyla duyurulur.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024