Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : ŞANLIURFA
Haberin Tarihi :   10 Ağustos 2023 - 02:11

Şanlıurfa Valiliğine Balıkesir Valisi Hasan Şıldak atandı.

Büyüt
Küçült
Şanlıurfa Valiliğine Balıkesir Valisi Hasan Şıldak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası ile Resmi Gazetede yayınlanan Valiler Kararnamesi ile Şanlıurfa Valiliğine Balıkesir Valisi Hasan Şıldak atandı.

Şanlıurfa'nın yeni valisi Hasan Şıldak kimdir?

Hasan Şıldak, 1969 yılında Çanakkale’de dünyaya geldi. İlk ve orta eğitimini Çanakkale’nin Ayvacık İlçesinde tamamladı. 1991 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.
1994 yılında Çanakkale Kaymakam Adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine başlayan Şıldak, adaylık süresi içinde Denizli-Çardak ve Çanakkale-Eceabat İlçelerinde Kaymakam Vekili olarak görevlendirildi.

İngiltere’de 8 ay süreyle mesleki inceleme-araştırma çalışmalarına katıldı ve dil eğitimi aldı. 83. Dönem Kaymakamlık Kursunu tamamladıktan sonra, 1997-2007 yılları arasında sırasıyla Antalya-İbradı ile Kars-Selim Kaymakamlığı, Adıyaman Vali Yardımcılığı ve Denizli-Çal Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. 2007 yılında Mülkiye Müfettişliğine, 2010 yılında da Mülkiye Başmüfettişliğine atandı.

2011 yılında Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü Kamu Yönetimi Anabilim Dalından Yüksek Lisans derecesi aldı. 2013 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi’de, demokrasiye müdahale eden darbe ve muhtıraların araştırılarak alınması gereken önlemlerin belirlenmesi amacıyla kurulan Meclis Araştırması Komisyonunda görevlendirildi. Daha sonra iki yıl süreyle Göç İdaresi Genel Müdürlüğü’nün kuruluşu aşamasında kurumsal mevzuatının hazırlanması ve taşra teşkilatının oluşturulması çalışmalarında görev aldı.

2016-2017 yılları arasında İçişleri Bakanlığı Mülkiye Teftiş Kurulu Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. 22 Mayıs 2017 tarihinden itibaren ise Başbakanlık bünyesinde yer alan Olağanüstü Hal İşlemleri İnceleme Komisyonu üyesi olarak görev yapan Şıldak, 18 Mayıs 2018 tarihli ve 30425 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 2018/11819 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile Burdur Valisi olarak atandı.

10 Haziran 2020 Valiler Kararnamesi ile Balıkesir Valiliğine atanan Şıldak evli ve iki çocuk babasıdır.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024