Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : ÅžANLIURFA
Haberin Tarihi :   11 Nisan 2023 - 18:20

Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıldönümü kutlandı.

Büyüt
Küçült
Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıldönümü
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘’Urfa Kurtuluş Günleri’’ kapsamında Şanlıurfa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıldönümü kutlandı.

Kutlamaların adresi olan Balıklıgöl’deki etkinliklere yüzlerce vatandaÅŸ Türk Bayraklarıyla geldikleri alanda kurtuluÅŸ bayramını yaÅŸadı. Renkli görüntülerin yaÅŸandığı kutlamalarda Jandarma Birliklerinin gösterileri nefes kesti.

Åžanlıurfa BüyükÅŸehir Belediyesi, 11 Nisan etkinlikleri kapsamında her gün binlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiÄŸi Dünya’nın en büyük doÄŸal akvaryumu olarak bilinen Balıklıgöl’de komando birliklerinin gerçekleÅŸtirdiÄŸi gösteri izleyenlerden tam not aldı.

Teçhizatları ile alanda akrobatik hareketler yaparak vatandaÅŸların beÄŸenisini kazanan komando birliÄŸinin gösterisinin ardından jandarma mehteran ekibinin sahne aldığı Balıklıgöl yerleÅŸkesinde Urfa türküleri yankılandı. Mapping lazer gösterisi ile tarihi Urfa kalesine deprem ve selden hayatını kaybedenler anısına Ay Yıldızlı Bayrak yansıtıldı.

Åžanlıurfa BüyükÅŸehir Belediyesi tarafından ‘’Urfa KurtuluÅŸ Günleri’’ kapsamında düzenlenmesi planlanan birçok etkinlik 6 Åžubat’ta yaÅŸanan deprem ile 15 Mart’ta yaÅŸanan sel felaketi nedeniyle iptal edildi.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LÄ°G PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024