Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori :
Haberin Tarihi :   13 Ocak 2013 - 10:11

MİTi daha önce komutan engelledi

Büyüt
Küçült
MİTi daha önce komutan
ŞAHİN, Adalet Bakanı olduğu sırada dönemin MİT Müsteşarı Emre Tanerin İmralıda Abdullah Öcalan ile görüşme talebinde bulunarak, konu hakkında Bursa Cumhuriyet Başsavcılığının bilgilendirilmesini istediğini anlattı. Şahin, ilk görüşmeden yaklaşık 10 gün sonra Tanerin kendisini tekrar ziyaret ettiğinde, görüşmenin Bursa Garnizon Komutanının izin vermemesi nedeniyle gerçekleşemediğini öğrendiğini söyledi. Bu anısında sivil siyaset alanının nasıl daraldığını bizzat yaşadığını ifade eden Şahin, Geldiğimiz noktada Türkiye o Türkiye değil. Artık sivil siyaset her meselesine sahiptir dedi.
PARİSTE 3 PKKlı kadının öldürülmesinin iyi analiz edilmesi gerektiğini de belirten Şahin, ekledi: Birileri PKK terör örgütünün dağdan inmesini istemiyor, silah bırakmasını istemiyor. Savaş yanlılarının bu kadar acele ediyorken, barış yanlıların daha fazla acele etmesi lazım.

Almanyadan ek önlem
FRANSADA PKK üyesi üç kadının öldürülmesi Almanyada güvenlik birimlerini harekete geçirdi. Federal İçişleri Bakanlığından bir sözcü, Türkiye ve Fransadaki gelişmeleri yakından takip ettiklerini, PKKya karşı güvenlik önemlerinin artırıldığını söyledi. Anayasa Koruma Teşkilatı raporlarına göre ülkede 13 bin 500den fazla PKK sempatizanının olduğunu ifade eden İçişleri Bakanlığı Sözcüsü, PKK, Avrupa Birliği ve Almanya tarafından terör örgütü listesine alınmış ve yasaklanmıştır dedi.
DIŞİŞLERİ Bakanlığından yapılan açıklamada ise Türkiyenin önemli bir partner olduğu belirtildi, Ankaranın uzun zamandır gündem oluşturan Kürt sorununa siyasi çözüm girişimleri memnuniyet vericidir. PKK ile başlatılan süreci önemsiyoruz denildi. CİHAN

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024