Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   12 Ocak 2013 - 17:23

Kaderi Liverpoola bağlı

Büyüt
Küçült
Kaderi Liverpoola
İspanya La Liga takımlarından Sevillanın transfer listesinde olan Beşiktaşlı Hugo Almeidaya sürpriz bir talip daha çıktı. Adın son dönemde Sevilla ve Palermo ile anılan Portekizli golcü için Benfica devreye girdi.

Sözleşmesi 2014 sezonunun sonunda sona erecek olan Oscar Cardozoyı sezon sonunda kesin olarak elden çıkartmanın planlarını yapan Benfica, Paraguaylı oyuncu için gelecek olan tekliflere açık olduğunu duyurdu. Paraguaylı golcü için 13 milyon euroluk bonservis bedeli talep eden Portekiz temsilcisi, transfer sürecinde Liverpool ile pazarlık masasına oturdu.

Liverpoolun 29 yaşındaki oyuncu için 7 milyon euroluk bonservis bedeli önermesinin ardından transfer sürecini askıya alan Benfica, İngiliz ekibinden teklifini yükseltmesini istedi. Cardozonun da Liverpoola transfer olmak istemesinden dolayı zor durumda kalan Benfica, teklifin 10 milyon euro seviyesine gelmesi durumunda evet diyecek ve transfer gerçekleşecek.

Liverpoolun Cardozo için 10 milyon euroluk bonservis bedelini ödemesi durumunda rotasını Hugo Almeidaya çevirecek olan Benfica, Portekizli futbolcunun transferi için Beşiktaşın kapısını çalacak.

Sözleşmesinde 10 milyon euroya serbest kalır maddesi bulunan 29 yaşındaki Hugo Almeida için siyah-beyazlı kulübün transfer kapısını 6.5 milyon eurodan açması bekleniyor.
 

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024