Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   12 Ocak 2013 - 17:21

Nilüfer Belediyesporda hedef belli

Büyüt
Küçült
Nilüfer Belediyesporda hedef
Nilüfer Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarına kendi tesislerinde yaptığı çalışmayla başladı. Mavi-yeşil-beyazlılar, kondisyon geliştirici çalışmanın ardından genç takımla bir hazırlık maçı yaptı. Karşılaşmayı A takım 41-38 kazandı.

Antrenör Fatih Işık, hazırlık maçının ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısını hedefledikleri yerde tamamladıklarını söyledi. Takım olarak hedefledikleri yerde olduklarını belirten Işık, İlk yarıyı 7 galibiyet elde ederek devreyi hedeflediğimiz yerde tamamladık. İkinci yarı hazırlıklarımıza kendi tesislerimizde kondisyon ve güç geliştirici çalışmalarla başladık. Önümüzdeki hafta Ankarada turnuvaya katılarak hazırlık maçları oynayacağız. Ardından kendi tesislerimizde yapacağımız bir haftalık çalışmanın ardından ikinci yarının ilk maçını Yeditepspor ile oynayacağız. Hedefimiz play-offa kalmak. En büyük hedefimiz Avrupa maçlarına katılarak, ülkemizi, Bursamızı ve Nilüferimizi Avrupada en iyi şekilde temsil etmek diye konuştu.

İkinci yarı için tam kadro çalışmalara başladıklarını anlatan Işık, İkinci yarı için transfer çalışmamız yok. Genç bir ekibiz. Sakat ve cezalı oyuncumuz yok. Sadece voleybol takımımızda forma giyen ve takımdan ayrılan eşinin durumu nedeniyle Sergei izin istedi ve aramızdan ayrıldı. Bu oyuncunun yerine transfer düşüncemiz yok. Takımımız genç, dinamik, iyi ekip tüm oyunculara inancımız tam ifadelerini kullandı.


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024