Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : SPOR
Haberin Tarihi :   12 Ocak 2013 - 17:23

Sercan Yıldırım paylaşılamıyor!

Büyüt
Küçült
Sercan Yıldırım
Ceyhun Gülselamı Kayserispora kiralık olarak gönderen Galatasarayda gözler Sercan Yıldırıma çevrildi. Fatih Terimin sezonun ikinci yarısında başka bir takıma kiralık olarak gönderilmesi talimatı verdiği Sercan Yıldırım için tam 7 kulüp menajerler aracılığıyla sarı-kırmızılı kulübün kapısını çaldı.

Gaziantepspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Akhisar Belediyespor, Elazığspor, Gençlerbirliği, Kasımpaşa ve Çaykur Rizesporun talip olduğu Sercan Yıldırım için en yakın en ciddi teklifi Karadeniz temsilcisi Çaykur Rizespor verdi.

Galatasaray Yöneticisi Abdürrahim Albayrak ile olan yakın ilişkilerinden dolayı Sercan Yıldırımı transfer edebileceğini düşünen Çaykyr Rizespor Kulübü, Sercan Yıldırımı satın alma opsiyonu ile kiralamak istedi.

Mustafa Denizlinin transfer edilmesi için rapor verdiği Sercan Yıldırım için en zor süreç ise oyuncunun bu transfer teklifine sıcak bakmaması olarak gösteriliyor. Kariyerine Spor Toto Süper Ligde devam etmek isteyen Sercan Yıldırım, Fatih Terim ile yaptığı özel görüşme de kiralık gönderilmesi durumunda tercihini Süper Ligde mücadele eden bir takımdan yana kullanmak istediğini dile getirdi. (sporx)

Mustafa Denizlinin tüm ısrarına rağmen Çaykur Rizespordan gelen teklife sıcak bakmayan Sercan Yıldırım için Gaziantepspor ve Kasımpaşanın da çok ciddi şekilde nabız yoklamaya başladığı ve görüşmelerin yöneticiler seviyesinde ilerlediği kaydedildi.

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024