Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : EĞİTİM
Haberin Tarihi :   19 Ocak 2024 - 07:35

Bakan Tekin "Eğitim ailemize iyi tatiller diliyorum"

Büyüt
Küçült
Bakan Tekin Eğitim ailemize iyi tatiller
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin "Bu tatil döneminde, çocuklarınızla birlikte geçireceğiniz her anı değerli kılmaya sizleri davet ediyorum."

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin;

Sevgili Öğrencilerim, Karne, öğrenme yolculuğunuzdaki çabanızı ve gelişiminizi gösteren önemli bir gösterge olsa da şahsiyetinize, karakterinize, nezdimizdeki kıymetinize değer biçecek ve potansiyelinizi tam olarak yansıtacak bir işaret değildir. Önemli olan, hayatın her alanında sürekli öğrenmeye ve gelişmeye açık olmanızdır. Tatil boyunca dinlenmeyi, yeni şeyler öğrenmeyi, sorumluluk almayı, evdeki küçük işlere yardımcı olmayı, aile büyüklerinizi ve yaşadığınız şehrin tarihi ve doğal güzelliklerini ziyaret etmeyi unutmayın. Her daim sizlerin yanında olacağız.

Kıymetli Meslektaşlarım,

Bilgi, tecrübe ve irfanıyla gönül ve idrak dünyamızı zenginleştiren sizlerle aynı ideal doğrultusunda yol yürümekten büyük bir kıvanç duyuyorum. "Öğretmenler Odası Buluşmaları" kapsamında gösterdiğiniz aktif katılım ve eğitim politikalarımızın şekillenmesine yaptığınız katkılar için sizlere minnettarım.Türkiye Yüzyılı’nı Eğitim Yüz yılı vizyonumuzla, birlikte şekillendireceğiz.

Değerli Veliler,

Çocuklarımıza karşı gösterdiğiniz sabır, anlayış, koşulsuz sevgi ve verdiğiniz destek güçlü bir rüzgâr gibi onların hayallerine ve hedeflerine doğru yelken açmalarına yardımcı olacaktır. Geride bıraktığımız eğitim öğretim döneminde desteklerinizi esirgemediğiniz için şükranlarımı sunuyorum. Bu tatil döneminde, çocuklarınızla birlikte geçireceğiniz her anı değerli kılmaya sizleri davet ediyorum.

Eğitim ailemize iyi tatiller diliyorum.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024