Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : EĞİTİM
Haberin Tarihi :   16 Mart 2021 - 21:00

Barış Pınarında İki Okul Daha Hayırseverlerin Desteğiyle Onarıldı

Büyüt
Küçült
Barış Pınarında İki Okul Daha Hayırseverlerin Desteğiyle
Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Suriye Destek ve Koordinasyon Merkezi (SUDKOM) koordinesinde, insani yardım kuruluşlarının destekleriyle tadilatları gerçekleştirilen Telabyad’daki Ayn Arus ve Hasan İsa İlkokullarının açılış törenine katıldı.

İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Metin Düz, İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş, Telabyad Koordinatörü Oğuzhan Erdi Atak ve İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Yapıcıer ile birlikte Telabyad’a giden Vali Erin, Telabyad Mahalli Meclis Başkanı Vail Hamdo, Baraka Cemiyeti, Ummah Care Foundation Cemiyeti ve Ensar İnsani Yardım Derneği yetkilileri ile öğrencilerin katıldığı törenle her iki okulun açılışını gerçekleştirdi.

Okulların açılış kurdelesini öğrencilere kestiren Vali Erin, okulların onarımına destek veren sivil toplum kuruluşlarına ve teşekkür etti.

İnsani yardım kuruluşlarının destekleriyle Barış Pınarı bölgesinde çok güzel hizmetler gerçekleştiğini kaydeden Vali Erin, “Türkiye Cumhuriyeti olarak bizler de buradaki kardeşlerimizin ihtiyaçlarını gidermek için her türlü gayreti gösteriyoruz, bundan sonra da göstermeye devam edeceğiz.” dedi.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024