Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : EĞİTİM
Haberin Tarihi :   06 Aralık 2023 - 03:30

MYO’da Engelsiz Yaşam Konferansı

Büyüt
Küçült
MYO’da Engelsiz Yaşam
Sosyal Bilimler MYO’da Engelsiz Yaşam Konferansı-Sergisi düzenlendi

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle ‘Engelsiz Yaşam Konferansı-Sergisi’ düzenlendi.

Eyyübiye Yerleşkesi Mehmet Akif Ersoy Konferans salonunda yapılan programa, Rektör Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, Rektör Yardımcıları, Yüksekokul Müdürleri, akademisyenler ve öğrenciler; dış paydaş olarak Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı, Şanlıurfa Rehberlik ve Araştırma Merkezi, Emine Demirkol Özel Eğitim Okulu, Şanlı Görme Engelliler Spor Kulübü Derneği yetkilileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okumasıyla başlayan programda, Rektör Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğretim Görevlisi Dr. Hülya Eraslan birer açış konuşması yaptılar.

Açılış konuşmaların ardından Harran Üniversitesi Engelli Öğrenci Birim Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Reyhan Basık, MYO Engelli Birim Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Yusuf Taha Okan, Şanlı Görme Engelliler Spor Kulübü Dernek Başkanı Osman Keskin, Emine Demirkol Özel Eğitim Okulu Müdürü İbrahim Halil Başıbeyaz, Şanlıurfa Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Bozan Doğan, engelli bireylerin yaşamlarındaki zorlukları ve çözümleriyle ilgili birer sunum gerçekleştirdiler.

Sunumlarda, özel gereksinimli bireylerin sosyal hayata katılımlarında karşılaştıkları zorluklar ile bu konuya ilişkin yapılan düzenlemeler gibi konular ele alındı. Ayrıca Harran Üniversitesi’nde özel gereksinimli öğrencilerimiz için yapılan çalışmalar anlatıldı.

Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Öğr. Üyesi Doç. Dr. Emine Teker’in organizesinde gerçekleştirilen Engelsiz Farkındalık Afiş Tasarım Gösterisi, fuaye alanında izleyicilerden büyük beğeni gördü.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024