Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : SAĞLIK
Haberin Tarihi :   04 Ocak 2022 - 13:58

30 Dakika Kalp Masajı Sonrası Hayata Döndü.

Büyüt
Küçült
30 Dakika Kalp Masajı Sonrası Hayata
Kalp Krizi Geçiren Hastaya Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Yapılan Başarılı Balon ve Stent İşlemi Sonucu Sağlığına Kavuştu.

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bahçıvanlık yapan 64 yaşındaki Ali DOĞAN kendi evinde geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeni ile bilinci kapalı olarak Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine getirildi.

Kalbi duran hastaya yapılan müdahalenin ardından Kardiyoloji Uzmanı Dr. Halil FEDAİ tarafından anjiyo yapıldı. Yapılan Anjiyoda damarları tıkalı olan hastaya Balon ve stent işlemi sonucu Kalbe kan akışı sağlandı.

Kardiyoloji Uzm. Dr. Halil FEDAİ yaptığı açıklamada; 64 yaşındaki hastane personellerimizden Ali Bey bize kalp durması ile gelmişti. Acil serviste hastaya hızlı bir şekilde müdahale edilerek kalp mesajı başlandı. Ölümcül ritim bozukluğu olması üzerinde sürekli elektroşok uygulandı. Hastamıza total de 30 dakika kalp masajı, 12 defa elektroşok uygulandı. Yapılan Anjiyoda damarları tıkalı olan hastaya Balon ve stent işlemi sonucu Kalbe kan akışı sağlandı, hasta üç günlük Yoğun Bakım sürecinin ardından sağlığına kavuştu dedi. Sağlığına kavuşan Ali Doğan yaptığı açıklamada Hastane personeline ve Uzm. Dr. Halil FEDAİ’ ye teşekkür etti.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024