Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : SAĞLIK
Haberin Tarihi :   02 Mart 2024 - 15:38

HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ BÖLGENİN GÜVENİNİ KAZANDI

Büyüt
Küçült
HARRAN ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ BÖLGENİN GÜVENİNİ
Kalbinin ana damarlarında darlık olan hasta, Harran Üniversitesi Hastanesinde gördüğü tedavinin ardından sağlığına kavuştu. Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi M. Ziya Bağış, böylesine önemli bir operasyonu gerçekleştirdikleri için gururlu olduklarını söyledi.

Harran Üniversitesi Hastanesi, Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi M. Ziya Bağış, kalp rahatsızlığı şikayetiyle hastaneye başvuran hastanın yaptıkları tetkikler ve anjiyonun ardından kalp damarlarında darlık olduklarını fark ettiklerini söyledi.


Hastaya ameliyat olması gerektiği yönünde bilgi verdiklerini belirten Bağış, “Hastamız bize başvurduğunda gerekli tetkikleri yaptık ve kalp damarında ciddi bir darlık olduğunu fark ettik. Kendisine ameliyat önerdik ve koroner anjiyo yaptık. Göğüsten aldığımız damarla kalpteki ana atar damarı bypass yaptık. Bypass ile beraber aynı zamanda mitral kapağını değiştirdik ve kendisini sağlıklı bir şekilde taburcu ettik. Hastamız Mersin’den gelmişti, artık sadece Şanlıurfa’ya değil, bölge illerine de hizmet verdiğimizi kanıtlamış olduk. Klinik ve hastane olarak daha da güçleneceğimize inanıyoruz. Rektörümüz Mehmet Tahir Güllüoğlu’nun göreve gelmesiyle birlikte biz de Üniversite hastanesine geldik. Hastane kadromuzu güçlendirdiği için ve bizlere de bu imkanı sağladığı için Rektörümüze teşekkür ediyorum” dedi.



Harran Üniversitesi Hastanesinde gördüğü tedaviyle sağlığına kavuşan hasta Hasan Ünlü ise hem Hastane yönetimine hem de Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi M. Ziya Bağış’a teşekkür ederek, “Harran Üniversitesi Hastanesinde göreve başlayan Ziya hocamızın bilgi ve tecrübesine olan güvenim beni Mersin’den buraya getirdi. Ziya hocamdan ve çalışan personelden Allah razı olsun. Çok şükür ki sağlık sorunum kalmadı, çok başarılı bir ameliyat gerçekleştirdiler. Bugün sağlıklı bir şekilde hastaneden taburcu oluyorum. Emeği olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.



Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İdris Kırhan da Harran Üniversitesi Hastanesinin her geçen gün daha da güçlendiğini belirterek, “Hastanemiz artık sadece Şanlıurfa’nın değil, tüm bölgenin umudu haline geldi. Her branşta hastalarımıza umut oluyoruz. Başta bu ameliyatı gerçekleştiren Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi M. Ziya Bağış’a ve tüm doktorlarımıza teşekkür ediyorum. Hep birlikte çok daha başarılı olacağımıza inancım tamdır” ifadelerini kullandı.





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024