Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : SAĞLIK
Haberin Tarihi :   15 Haziran 2021 - 08:13

Prof. Dr. Mehmet Gülüm,Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğüne atandı

Büyüt
Küçült
Prof. Dr. Mehmet Gülüm,Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğüne
Ankara İl Sağlık Müdürü Prof.Dr.Mehmet Gülüm Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğüne atandı.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba, şehirdeki sağlık sisteminin iyi yönetilmediğinden yakındı. Şanlıurfa'daki durumu 2 yıldan beri Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya anlatmaya çalıştığını belirten Fakıbaba, bu konuda başarılı olamadığını ifade etmişti.

Fakıbaba, mesajında şu ifadeleri kullanmıştı; "Şanlıurfa'da sağlık sisteminin Eski bir Başhekim ve Genel Cerrahi Uzmanı olarak Şanlıurfa'da sağlığın iyi yönetilemediğini görüyorum. Bunu 2 yıldan beri sayın bakanımıza anlatmaya çalışıyorum. Ancak başarılı olamadım. Bu sefer sayın bakanımızın Şanlıurfa'daki sağlıkla ilgili problemleri çözeceğine inanıyorum." demişti.

Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Emre Erkuş'un görevinden alındığı ve yerine Ankara İl Sağlık Müdürü Şanlıurfalı Mehmet Gülüm'ün atandığı öne sürüldü.


Öte yandan Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Emre Erkuş sosyal medya hesabından imalı bir paylaşımda bulunarak, "Allah'a hamdolsun. Allah en güzel vekildir" ifadelerini kullandı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024