Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : SAĞLIK
Haberin Tarihi :   10 Şubat 2022 - 04:24

Tarihi Gümrük Hanında Sigaranın Zararları Anlatıldı

Büyüt
Küçült
Tarihi Gümrük Hanında Sigaranın Zararları
Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü "Dünya Sigarayı Bırakma Günü etkinlikleri kapsamında Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü olarak halkımıza kolaylıkla ulaşabileceğimiz alanları dolaşıp sigara bağımlılığı hakkında bilgi vermek, farkındalık oluşturmak ve kullananların sigarayı bırakma kararı almalarını sağlamak amacıyla bilgilendirmelerde bulunuldu."

Dünya Sigarayı Bırakma Günü etkinlikleri kapsamında Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü olarak halkımıza kolaylıkla ulaşabileceğimiz alanları dolaşıp sigara bağımlılığı hakkında bilgi vermek, farkındalık oluşturmak ve kullananların sigarayı bırakma kararı almalarını sağlamak amacıyla bilgilendirmelerde bulunuldu.


Haşimiye esnafını ziyaret ederek bağımlılıkla mücadele anlatıldı. Onlara sigaranın zararları hakkında bilgilendirmeler yaparak broşürlerimizi dağıttık. Ardından tarihi gümrük hanında buradaki esnafı ziyaret ederek broşür, afiş çalışması ve bilgilendirmelerde bulunuldu.Urfa city Avm de stand kurularak vatandaşlara Sigaranın zararları ve Sigara Bırakma Poliklinikleri, ALO 171 Sigara Bırakma Danışma Hattı hakkında bilgilendirmeler yapıldı.



Sağlık Müdürlüğü olarak tüm ilçelerimizde yer alan Sağlıklı Hayat Merkezlerindeki sigara bırakma polikliniklerine davet ettik. Sigarayı bırakmak isteyen vatandaşlarımıza bizlere başvurdukları halde ücretsiz olarak bu hizmetten faydalanabilecekleri bilgisini paylaştık.



Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü bünyesindeki tüm İlçe Sağlık Müdürlüklerimizde, Sağlıklı Hayat Merkezlerimizde ve tüm Hastanelerimizde vatandaşlarımız başvurduğu takdirde bu hizmetleri ücretsiz olarak faydalanabilirler.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024