Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : SAĞLIK
Haberin Tarihi :   13 Temmuz 2021 - 18:11

Urfa sağlığında neler oluyor?

Büyüt
Küçült
Urfa sağlığında neler
Şanlıurfa’nın sağlık konusundaki siyasi savaşları “Benim adamım olsun” “Şu koltuğa, bu isim gelsin.” savaşları devam ediyor.

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Başhekim olarak atanan Dr. Eyyüp Sabri Şeyhanlı'nın görevinden istifa etti. Şeyhanlı’nın göreve atanma tarihi olarak 9 Temmuz gösterilirken, Cuma günü atanan Başhekim Şeyhanlı’nın Pazartesi istifa etmesi akıllarda soru işareti bıraktı. Öte yandan Başhekim Şeyhanlı'nın istifasının ardından İl Sağlık Müdürü Mehmet Gülüm kamuoyunu aydınlatacak bir açıklama yapmadı.

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm tarafından Başhekimlik görevine getirilen Şeyhanlı’nın istifa ettiği öğrenildi. Neden istifa ettiği bilinmeyen Dr. Şeyhanlı'nın almış olduğu bu karar sonrası dedikodularda çoğaldı. İddialara göre, birçok nedenden dolayı Şeyhanlı'nın görevi bıraktığı ileri sürülüyor.

Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Başhekim olarak atanan Dr. Eyyüp Sabri Şeyhanlı'nın görevinden istifa etmesinin yankıları sürerken, Eyyübiye 800 Yataklı Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde üst yönetimin topluca istifa ettiği iddia ediliyor.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024