Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori : ŞANLIURFA
Haberin Tarihi :   09 Mayıs 2023 - 13:38

Ali Şelli Parkı'ndaki Tuvaletlerin Pisliği Vatandaşları Tehdit Ediyor

Büyüt
Küçült
Ali Şelli Parkındaki Tuvaletlerin Pisliği Vatandaşları Tehdit
Şanlıurfa'nın merkezinde bulunan Ali Şelli Parkı'nda, vatandaşlar bayan ve erkek tuvaletlerinin son derece pis olduğundan şikayet ediyorlar. Bu tuvaletler, virüslerin kol gezdiği birer mekana dönüşmüş durumda.

Haliliye Belediyesi'nin himayesinde olan parkta yer alan tuvaletlerin temizlenmemesi nedeniyle, ziyaretçilerin parkta vakit geçirmesi oldukça zor hale gelmiştir. Parkın tuvaletlerindeki pislik ve koku, çevredeki vatandaşlar tarafından rahatsızlık verici bir durum olarak nitelendiriliyor.

 

Vatandaşlar, parkın temiz tutulması için belediyenin daha etkin bir şekilde çalışması gerektiğini söylüyorlar. Özellikle COVID-19 salgını nedeniyle, hijyen kurallarına uygun bir şekilde temizlenmeyen tuvaletler, virüslerin yayılmasına neden olabileceği için ciddi bir risk oluşturuyor.

 

Konuyla ilgili olarak Haliliye Belediyesi yetkilileri henüz bir açıklama yapmadılar. Ancak vatandaşlar, tuvaletlerin daha sıkı bir şekilde denetlenmesi ve temizlenmesi gerektiğini vurguluyorlar. Aksi takdirde, Ali Şelli Parkı'nın tuvaletleri, salgın riski ile birlikte ziyaretçileri için hijyenik bir sorun haline gelecektir.

 

Haliliye, Şanlıurfa'nın en önemli ilçelerinden biri olmasına rağmen, son dönemde yapılan hizmet kalitesinde gözle görülür bir düşüş yaşanıyor. Belediyenin hizmetlerinden şikayetçi olan vatandaşlar, özellikle parklar, sokaklar, ve kamu binaları gibi alanlarda yaşanan sorunlar nedeniyle sık sık tepki gösteriyorlar.

 

Son olarak Alişelli Parkı'ndaki pis tuvaletler nedeniyle vatandaşlar, belediyenin hizmetlerinin yetersiz kaldığını ve sorunlara yeterince çözüm üretemediğini dile getiriyorlar. Belediyenin, park gibi vatandaşların sık sık ziyaret ettiği alanlarda hijyen ve temizlik konularında yeterince önlem almadığı belirtiliyor.

 

Bunun yanı sıra, Haliliye Belediyesi'nin yetersiz aydınlatma ve yolların bakımı gibi konularda da yetersiz kaldığı ifade ediliyor. Vatandaşlar, özellikle gece saatlerinde sokaklarda yeterli aydınlatma olmadığı için güvenlik sorunları yaşadıklarını belirtiyorlar. Ayrıca, yollardaki çukurların ve bozuklukların da araçlara zarar verdiği ve kazalara neden olduğu dile getiriliyor.

 

Şanlıurfa'da yaşayan vatandaşlar, Haliliye Belediyesi'nin hizmetlerindeki bu düşüşün kendilerini mağdur ettiğini belirtiyorlar. Belediyenin daha etkin ve çözüm odaklı bir şekilde çalışması gerektiğini ifade ediyorlar. Aksi takdirde, sorunların artarak devam edeceği ve vatandaşların memnuniyetsizliğinin artacağı tahmin ediliyor.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024