Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Kategori :
Haberin Tarihi :   10 Ocak 2013 - 11:14

Akşener'e açık mektup...

Büyüt
Küçült
Akşenere açık
Değerli okurlarım,Bu günkü yazımı İyi Parti’ye yer veriyoruz çünkü bütün parti genel başkanlarına bir açık mektup yazmayı hedefledik İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI SAYIN MERAL AKŞENER’E AÇIK MEKTUP

 

Anadolu’nun bozulmamış kadim şehir Şanlıurfalılardan duygularını genel başkanlarıyla dertleşmek diye elimin yettiği dilimin yettiği öyle Oxford’ta ne staj gördüm ne okuma imkânım yıllarımı çalanlara hakkımı helal etmem benim okulum sokak dilim halk dili, yolum hak yoludur. Ne kalemimi, ne kalbimi, ne ruhumu, ne vicdanımı, ne kiraya ne ipotek olarak verdim, vermem! Elime prangalar vuruldu, işkenceler de gördüm ama hiçbir zaman doğru birdir iki olamaz demedim demem; bütün bundan sonra.

 Öncelikle İYİ Parti İl Başkanımız Fedai Çakmaklı kardeşime teşekkürler. Kendini yetiştirmiş, Milliyetçi bir aile kökeninden geliyor. Siyasete hâkim, tebrikler. Şanlıurfa inşallah sizden çok faydalanacak.

 İl kongrelerini, İlçe kongrelerini tamamladıklarını, genel merkezle çok uyum içinde çalıştıklarını, seçime hazır olduklarını, STK ziyaretlerine başladıklarını, halkın gönlüne dokunacaklarını, mahalle temsilciliklerini, kadın kolları, gençlik kollarına kadar partimiz ülkeye hizmet etmeye hazırdır. Bakanın kendisini tebrik ederim. Yönetim kurulu kardeşlerime başarılar dilerim. Ancak bu mektubumuz Sayın Genel Başkan MERAL AKŞENER Hanımefendiye olduğu için Fedai kardeşimizden ileriki günlerde faydalanacağımızı  taahhüt ediyoruz.

 İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI SAYIN MERAL AKŞENERE! Hocam diye hitap etmek daha yerinde kendisi tarihçi aynı zamanda, Türk siyasetinin renkli bir siması SAĞ politikada bir yumruk bunu bütün milletimiz bilir inkâr etmez, bu millet vefakârdır. 28 ŞUBAT sürecinde DİK DURUŞU ile Türk Generalinin yüz karası bir insanın bir bayana lafı edilmeyecek sözlerine karşı ASİL DURUŞ SERGİLEYEN sözün bittiği yer. TÜRK KADINININ GURURU OLMUŞTUR. Yukarıda bahsini ettiğim doğru birdir iki olmaz, işte bundandır çevik birinin nerede olduğunu bilmiyorum, merak da etmem. Çünkü yolu doğru olsaydı, şimdi meydanlardaydı. Belki dört duvar arasında, demek ki yolu eğriymiş. Bu kadim Türk Milleti trenden indirdi, hak ettiği yere gönderdi. DEMEK AKŞENER DOĞRU YOLDAYMIŞ, DİMDİK AYAKTA BAŞARILAR DİLERİM.

 Ancak değerli genel başkanıma, hocama, Peygamberler Şehri Ş.urfalılar ve de altı ilimizin çeşitli derneklerinde yaptığım gerek şifa-i gerek telefon anketiyle… Bir ağacın iki dalı olan Milliyetçi Hareket Partisi’nden yollarının ayrılması Milliyetçi seçmeni çok rahatsız ediyor. Ayrıca kamuoyunda siyaset geleneği sağlam zeminlere oturmuş bu iki partinin ayrışması seçmeni rahatsız ediyor. Hocam siyasette küs olmaz, evham olmaz, siyasette bölünmeler hele marjinal dava partilerinde hiç olmaz. Sayın Devlet Bahçeli’nin “yuvanıza dönün” çağrısına cevap vermediniz. Yuvanıza dönün çağrısına sizin ince nüanslı bir cevap vermemeniz… Sizin kriterlerinize göre Cumhur İttifakı’nda bir şeylerin iyi gitmediği beyanınız vardır. İki kardeş parti bunun bir ortak yolunu bulup, bu idam sehpalarında asılan ÜLKÜCÜ GENÇLERİN HATRINA BİR ORTAK YOL BULAMAZ MISINIZ?

 Siyasetin özü ana genleri uzlaşmaya bağlı orijinlerdir. Bu cümleleri yazarken sizin gibi Sayın Bahçeli gibi engin tecrübeli LİDERLERE akıl vermek değil HAŞA. Ne terbiyem ne de bilgim yeterlidir ancak Türkiye için büyük devlet ve siyaset markası iki değerli bilim adamı aynı zamanda siyaset insanı, devlet adamı, hem siyaset fedakârlık sanatıdır. Eğer bu Ülkücü camia mutsuzsa bunları mutlu olması için bir uzlaşma ortamı bulunur diye düşünüyorum. Yani siyaset fedakarlık ister, hedefte 83 milyonun mutluluğu varsa, hedef yüzlerce genç insan bu dava için DAR AĞACINDA ASILMIŞSA… Mutlaka bir siyasetçinin gelebileceği en ULVİ yere gelen İKİ LİDER bu sorunu çözmesi lazım diye düşünüyorum. Ben demiyorum bunu halk diyor. En önemlisi sebebi sonucunu bilmem başkanlık sistemine bağlamanız, benim gibi bir cahili üzerse daha Aydın Türk Milletini çok üzüyor. Başkanlık sisteminin aksaklıkları yok mu? Var. Bunlar giderilir. Sayın Genel Başkanım, hadise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’sa bu da FANİDİR, BAKİ KALAN TÜRK MİLLETİ’NİN VARLIĞI.

 Lütfen Hocam bu gariban halkın bu cümlelerinin altında çok şey yatıyor. Eskisi gibi 1965 yıllarının seçmen profili yok. O dönemler bir mahallede bir telefon vardı. Şimdi her bir evde dokuz yaşında çocukların elinde son teknoloji telefonlar saat başı haberlerde Dünya Liderleri insanlar evine misafir oluyor. Hocam lütfen hocam, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem diyorlar fakat bu nasıl güçlenecek açıklayan yok hocam. Hocam siz beni tanırsınız DYP Bakanlık yaptığınız dönemde. Sayın Necmettin Cevheri’nin bilabedel Ş.urfa danışmanlığını yapıyordum. Necmettin Cevheri’yle birebir sohbetlerimizde, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu, Sayın Mehmet Ağar Beyle ve sizin hakkınızda, bunlar manevi evlatlarım diye bize tavsiyelerde bulunup oğlu Cevher Cevheri gibi değer verdiğini, bunların Türk siyasetine katkıları olacak derdi; Sayın Cevheri rahatsız olmasına rağmen her hafta zar zor görüşüyorum ancak Rahmetli Başbuğ ALPARSLAN TÜRKEŞ, Rahmetli ERBAKAN HOCAM, Rahmetli Süleyman Demirel, Rahmetli Özal beylerle toplantı gereği bazı sohbetlerde bulundum, hep hayalleri Başkanlık Sistemi’ydi. Eksiği yok mu? Var. Yanlışı yok mu? var; ama Sayın Genel Başkanım siz Türk siyasetinin kahramanlarısınız, hocam bari siz bunu demeyin. Türk siyaset kültüründe koalisyon kültürü gelişmemiştir. Siz yaşayan birisiniz 28 Şubat’ı, siz yaşadınız bire bir. BAZI İTALYAN BİLİM ADAMLARINA GÖRE AŞIRI TEVAZU APTALLIKTIR, BAZI BİLİM ADAMLARINA GÖRE KİBİRLİLİKTİR. Bendeniz ne aptalım ne kibirim hocam, beni Urfa sevdalısıyım diye bilirler. Vatanperver; ülkemi, insanımı, şehrimi seven Türkiye sevdalısı biriyim.

 Siyaset seyislik kelimesinden geliştirilmiş, lütfen bu ülkenin aydın insanları sizler mutlaka evhamı da vesveseyi de korkuyu da siyasetin önünden kaldırıp, bu milletin yararına olacak hayırlı hizmetler için hesaplaşmaya değil, helalleşerek ülke için Ülkücülük adına iyi fedakârlık gerektiren kararlar alacağınıza eminim. Ben herhangi bir partinin adına değil, sadece sokakta halkın siyasetçilerden bir adım önünde olduklarını görüyorum. Onlar adına bu mektubu arz ettim.

 AKIL KUZUDUR

NEFİS KURTTUR

ZEKA ŞEYTANDIR

İMAN ÇOBANDIR

 Hocam iman şuuruyla hareketiniz aşikârdır. Türk halkı adına, yazmış olduğum bu mektubun kabulünü, özellikle Ş.urfa sokaklarındaki Kadirşinas Urfalıların selamının hatırına mektubun kabulünün varsa eksiklik yanlışlık af ola.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Son Yorumlar
Jocelyne peiffer
PLEASE HELP street cats
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Dobra Dobra Haber Gerçek Haberin Kaynağı | https://www.dobradobrahaber.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024